Herkullinen proteiinipannari koko perheelle!

sis.mainos linkkejä

Tein eilen pitkästä aikaa proteiinipannaria koko perheelle. Moni pyysi multa siihen reseptiä, joten tässäpä tulee. 🙂

Me syötiin Tuukan kanssa tosi usein aikoinaan proteiinipannaria iltapalaksi. Helppo ja nopea tehdä -> herkullista ja täyttävää syötävää, ilman sokeria. 🙂 Protskupannarit jäi jossain vaiheessa vähän vähemmälle, mutta nyt kun on taas yks herkkupäivä viikossa, on kiva tehdä välillä arkisinkin jotain ”herkkua”. Protskupannari on siitä hyvä, että sitä voi tarjota myös Emmalle iltapalaksi. Ja muuten maistuu myös perheen pienimmälle! 😉

Tässä aineet, jota tulee yhteen pannarivuokaan. (jos tekee pellillisen, kannattaa määriä vähän kasvattaa)

Foodinin heraproteiinit on siinä(kin) mielessä parhaita, koska ne on gluteenittomia, GMO-vapaita. eikä ne sisällä lisä- tai säilöntäaineita. Sen lisäks niisä on proteiinista pilkottu kaseiini ja laktoosi, joten ne sopii hyvin myös herkkävatsaisille. Makeutukseen on käytetty aitoa kaakaota ja steviakasvista peräisin olevaa makeutusainetta.

Eli siis uskaltaa antaa myös pienokaisille! 😉

Valmiin pannarin päälle voi ripotella vielä kookoslastuja. <3
Pienokaisen pannarin voi muotoilla esim. hevos-muotilla! 😉 Ja omenoita (tai muita hedelmiä) viereen!

Nuo kaikki raaka-aineet siis samaan kippoon ja sitten sekoittaen. Sekoitettu tosi löysä (juokseva) taikina vuokaan, jonka pohjalla on leivinpaperi ja vuoka uuniin 175-asteeseen n.30min ajaksi. Me vedettiin kolmeen pekkaan (minä, Tuukka ja Emma) tuo koko pannari eilen heti napoihimme. 😀

Emmalle olis maistunut tuo ihan ilman noita hevos-muottejakin, mutta kun Emma on tahtonut nyt monta viikkoa tehdä pipareita ja kulkenut hevosmuotti kädessään pitkin kotia.. 😀 Sovittiin sitten, että tehdään pannukakkupiparkakkuja. 😉 Ja läpi meni!

Koodilla Monna20 saatte noista kaikista (ja muistakin normaalihintaisista) Foodinin tuotteista nyt -20% alea!! <3 Suosittelen!! Ja on muuten nopea toimitus! 🙂

Herkullisia hetkiä! <3

Monna

Extrana jos haluaa, voi päälle kaataa vähän esim. Alpro Soyan suklaavanukasta. 😉