Uutisia tulevalle vuodelle! :)

Ihan ensin haluan kiittää teitä tosi paljon kaikista ihanista kommenteista edelliseen postaukseen ja samaan aiheeseen liittyen ig:n directiin!! Arvostan todella paljon kaikkia teiän vinkkejä ja tukea!! <3 Ootte ihan kultaa!!

Mutta sitten, seuraavaan aiheeseen. 🙂 Mun täytyy olla teille ihan rehellinen tälläkin kertaa. Siispä aloitan siitä, miltä musta on tuntunut Terve.fi:hin siirtymisen myötä.

Kun syksyllä saatiin tietää, että FitFashion-sivusto lopettaa ja osa meistä saa jatkaa A-lehdillä, mutta siirrymme Terve.fi:n alle kirjoittamaan, kuulosti kaikki ihan hyvältä. Rehellisesti sanottuna ajattelin, että ok näillä mennään. Mietin kuitenkin heti, onko muita vaihtoehtoja. Ajattelin jopa perustaa ihan oman sivuston.

Päätin kuitenkin jatkaa muutamien muiden mukana A-lehtien matkassa. Kuitenkin ensimmäisestä postauksesta asti on tuntunut siltä, että tää ei ole mun paikka kirjoittaa. Mua suoraan sanottuna ahdistaa kirjoittaa ”kepeitä aiheita” blogiin, kun etusivulla pyörii meiän blogipostauksien rinnalla artikkelit peräpukumista, emätintulehduksista, pettämisestä, erinäisistä sairauksista jne..

Eikä siinä, ne on tärkeitä aiheita. Mutta se, että siinä vieressä on sitten mun otsikko ”26 parasta Vain Elämää-biisiä” tai ”Jouluinen kakkuresepti”, niin on tuntunut vähän hassulta. Tuntunut siltä, että mä ja mun jutut ei kuulu tänne.

Kun Johanna ja Eveliina perusti marraskuussa avatun Vaikuttajamedian, siirtyi sen alle paljon entisiä FitFashionilaisia, myös mulla olis ollut mahdollisuus siirtyä sinne. Se olis ollut tavallaan tosi luonteva ratkaisu, sillä samaan aikaan mä perustin Johannan kanssa Vaikuttajatapahtumat Vaikuttajamedian alle. Vaikuttajamedia on tosi kaunis ja toimiva blogialusta, joten sinne olis ollut kyllä hyvä myös mennä. <3 Jäin silti A-lehdille, ajattelin sen olevan jotenkin paras ratkaisu..

Nyt on kuitenkin mun tieni tullut päätökseen A-lehdillä. Kiitän ja kumarran kauniisti heille kaikista näistä vuosista. Ja nyt sitten se paras osuus:

14.tammikuuta alkaen kirjoitan blogiani Fit-lehden alla!! Blogi tulee siis löytymään tältä sivulta.

Mä oon enemmän kuin innoissani!! <3 Sain Fit-lehdeltä sähköpostia joulukuussa, että haluaisinko alkaa kirjoittamaan heidän sivuillaan blogia. Mä olin tosi fiiliksissä, sillä tiedän siellä olevan huippua porukkaa taustatiimissä + tietysti muut Fit-lehden bloggaajat! <3

Ehkä joku muistaa, että vuonna 2014 (vai olikohan se 2015) kirjoitin hetken aikaa blogia Fit-lehdellä. Silloin kuitenkin asiat olivat vähän eri tavalla siellä taustalla ja lähdin sieltä pois. Mutta nyt on uusi talo ja uudet henkilöt ja kaikki muutenkin vaikuttaa siltä, että se on mun paikkani kirjoittaa!! 🙂

Nää asiat on tietysti sellaisia, jotka ei teitä tavallaan ”hetkauta” kauhean paljon. Varsinkin jos seuraatte mun blogia IG:n tai FB:n linkkien kautta. Silloinhan teille lukijoille on tavallaan ihan sama missä kirjoitan, kun klikkaatte mun sivulle noista kanavista. Mutta sen mä sanon, että Fit-lehden alusta on paljon lukijaystävällisempi ja siellä on esim. paljon helpompi kommentoida! <3

Mulle tää on iso juttu! 🙂 Kun allekirjoitin tuon sopimuksen, musta tuntui että samalla sekunnilla mulla kasvoi motivaatio bloggaamiseen taas isosti takaisin!! <3 <3 <3 JEEE!!! Reilu pari viikkoa ja sitten mä siirryn Fit-lehdelle! <3

Monna