Koettelemuksia, mutta vähän myös iloa.

Meillä on ollut kyllä oikein koetteleumuksien syksy. Tai no loppusyksy. Marraskuun puolella tais alkaa sairastelut, ensin Emma, sitten Tuukka ja sitten minä. Emma oli onneks lyhimmän aikaa kipeenä, ”vain” puoltoista viikkoa. Minä ja Tuukka monta viikkoa. Lääkäreihin ja lääkkeisiin kulu rahaa.

Kun mä paranin vihdoin korvatulehduksesta, meni Gereltä toisesta takajalasta eturistiside. Reilun 2000€ leikkaus odotti. Samalla viikolla auton katsastuksessa selvisi, että auto tarvii uudet iskunvaimentimet, vähintään 300€ korjaus tiedossa. Kun Geren jalka alkoi paranemaan ja iskarit oli autosta korjattu, meni Gereltä toisestakin takajalasta eturistiside. Toinen reilun 2000€ leikkaus edessä.

Mulla piti olla eilen yks tärkeä palaveri, jossa kyse ens vuodesta ja pitkäaikaisesta yhteistyöstä. Yrittäjälle ehdottoman tärkeä palaveri! Mulla piti olla tänään yhden urheilulehden kansikuvaukset.. huippu tilaisuus vaikuttajan työtä tekevälle. Eipä oo kuvauksia, ei ollut myöskään palaveria, koska makaan vatsataudissa kotona.

Myös pari muuta isompaa kolhua kävi pari viikkoa sitten, niistä en halua kertoa. Mutta nyt alkaa olemaan usko koetuksella. Minkä verran meille annetaan sillä p*skakauhalla? Joo, tiedän sanonnan, että ihmiselle annetaan sen verran kun se jaksaa kantaa. Mutta musta kyllä alkaa tuntua, että meidän perheen kohdalla toi mittari on mennyt nyt rikki.

Toki tiedostan, että tämä mitä me ollaan koettu on vähemmän kuin vaikkapa niillä Afrikan nälkää näkevillä lapsilla tai syöpää sairastavilla suomalaisilla. Mutta mun mielestä kenenkään tuntemuksia ei pidä verrata. Silloin kun on sellainen vaihe, että lunta tulee tupaan ovista ja ikkunoista, ei pidä eikä tarvi miettiä, että no onneksi tässä sentään on katto pään päällä vaikka lunta onkin tupa täysi. Tiedätte varmaan mitä tarkoitan. <3


Joka tapauksessa, näidenkin kakkahommien ohessa on tapahtunut ihania asioita. 🙂 Mulla on ensi vuodelle ihania juttuja tulossa! Saan kertoa niistä teille varmasti jo pian! <3 Tuon keskiviikon tärkeän palaverin sain siirrettyä ja samoin lehden kansikuvaukset.

Näiden hyvien juttujen lisäksi mulle yks iso valontuoja tässä ”kaatosateessa” on ollut mun ja Johannan yritys Vaikuttajatapahtumat!! Meillä on ollut nyt reilu kuukausi sitten yrityksen perustamisen jälkeen jo kolme tapahtumaa ja paljon myyntipalavereita. Ensi vuodelle on jo nyt jopa huhtikuulle asti sovittu uusia tapahtumia. Niin huikeata!! Ollaan Johannan kanssa puhuttu, että tää vois olla meiän tulevaisuuden ammatti joskus ihan kokonaan! <3

Ihanat Laura ja Emili!
Ihanat Nana ja Tuukka!

Viime viikolla meillä oli kaksi meidän järkkäämää tapahtumaa. Perjantaina oli Jungle Juice Barin ”Taste of Winter” -kausimakujen lanseeraustilaisuus. Meiän kutsumat vaikuttajat pääsi tutustumaan näihin uutuuksiin muutaman päivän etukäteen ennen tuotteiden tuloa JJB:n mehubaareihin.

Tapahtumassa (tuossakin) oli ihana, välitön ja lämmin tunnelma. Vaikuttajat pääsivät tekemään joulukortteja, maistelemaan uutuussmoothieita, osallistumaan kuvauskilpailuun ja juttelemaan JJB:n henkilöstön kanssa. Moni vaikuttajista laittoi jälkikäteen viestiä, että oli ihana tapahtuma.

Mulle ja Johannalle on äärimmäisen tärkeää, että meidän järjestämissä tapahtumissa vaikuttajilla on hyvä olla. Ettei kenelläkään tule tunnetta, että olisi ulkopuolinen tai vähempiarvoisempi kuin joku toinen kutsuttu. Haluamme tapahtumissa jutella kaikkien kanssa ja haluamme luoda hyvää ja rentoa tunnelmaa.

Myös aikaisemmissa tapahtumissa on ollut tämä sama tunnelma. Ollaan saatu jokaisesta tapahtumasta kiitosta niin vaikuttajilta, kuin yrityksiltä (asiakkailtamme). Me ollaan niin iloisia siitä, että saadaan tehdä tällaista työtä ja vielä niin, että siitä on oikeasti myös hyötyä meidän asiakkaillemme ja vielä niin, että vaikuttajat lähtevät tapahtumista hymyssä suin pois.

Vaikuttajamedian sivuilta kohdasta AJANKOHTAISTA voi käydä lukemassa mm. meiän tapahtumista. 🙂 Viime viikolla järkättiin myös ihana tapahtuma suomalaiselle kosmetiikkabrändi Påre Skincarelle, mukana tapahtumassa oli Röhnisch. <3

Ihanat Heidi ja Laura!

 

Että vaikka välillä tuntuu siltä, että nyt sais jo riittää ne oksat, männynkävyt ja isot kiven mörkäleet tieltä, niin onneksi kuitenkin taustalla tapahtuu myös ihania asioita! <3 Näiden voimalla eteenpäin! <3

Monna