Kun koko perhe sairastaa..

sis.mainoslinkkejä

Yks asia, mikä ei oo se kaikista kivoin juttu on se, kun koko perhe sairastaa samaan aikaan.

Me ei onneks ihan kauhean usein olla sairastettu koko perhe samaan aikaan, mutta pari kertaa näin on ollut ja se on aika tuskaisaa. Kun omat voimat on ihan loppu ja on sellaisessa kunnossa, että pitäis päästä vaan nukkumaan ja lepäämään, mutta ei voi koska on huolehdittava lapsesta. Meillä Emma on ollut vain pari kertaa niin kipeänä, että ei jaksaisi tehdä mitään. Muuten hän on kipeänä oikeastaan yhtä energinen kuin terveenäkin. Ainoa ero on sitten se, että nenä valuu ja kurkkua kutittaa.

Kun Emma oli vasta vajaa pari kuukautta, me saatiin Tuukan kanssa molemmat samaan aikaan norovirus. Voi morjens! Emma onneks säästyi siltä silloin, kun oli niin pieni. Mutta silloin mietittiin, että miten ihmeessä tästä vois selvitä pienen vauvan kanssa, kun molemmat oksensi vuorotellen. Tuukan vanhemmat haki silloin Emman hoitoon vuorokaudeksi, mutta saivat tietysti meiltä taudin sitten muutaman päivän päästä. 🙁

Toisen kerran tällainen sairastelujuttu yhtäaikaa oli viime talvena, kun Tuukka ja Emma sairastui influenssaan. Mä en saanut sitä, mutta joku normiflunssa mulla tuli samaan syssyyn. Onneks mä olin kuitenkin niin hyvässä kunnossa, että pystyin huolehtimaan Emmasta, sillä Tuukka oli ihan vuoteen omana.

Nyt me ollaan oltu puoltoista viikkoa kipeenä vuorotellen ja yhtäaikaa. Ensin kipeeksi tuli Emma. Sitten Tuukka ja sitten minä. Tuukka oli melkein viikon pahassa kurkkukivussa ja flunssassa, Emmalla oli silmätulehdus (ja ehkä enterorokko). Kun Emma parani, tulin mä kipeäksi. Kamala yskä ja veto pois. Tuukka oli edelleen myös kipeänä, mutta Emma jo terve ja päiväkodissa.

Maanantaina kuitenkin Emma tuli yhtäkkiä uudelleen kipeäksi, Tuukka oli vielä vähän kanttuvei ja mulla olo paheni. Maanantai oltiin siis koko perhe samaan aikaan kipeänä. Onneks kuitenkin Tuukalla jo meistä kaikista parhain olo ja mä sain vähän levätä. Mulle iski kuitenkin ma-ti välisenä yönä jäätävä korvakipu ja siihen sitten antibioottia hakemaan.

Nyt kipeänä on enää minä ja Emma. Tuukka pääsi töihin jo eilen ja toivottavasti myös me Emman kanssa oltais pian terveen kirjoissa.

Huhhuh.. Kyllä mä taas kerran kiitän mun äitiä ja Tuukan vanhempia, koska apu on lähellä. Tiistaina mun olo oli kamalin, en kuullut mitään vasemmalla korvalla ja päähän sattui ihan kamalasti. Emmalla nousi kuume ja Tuukan oli pakko mennä töihin. Onneks mun äiti pääsi meille avuksi olemaan Emman kanssa ja mä pääsin lepäämään. Tänään apuna on ollut Tuukan vanhemmat, koska mua pyörryttää koko ajan ja humisee korvassa.

Noh. Kyllä tää tästä ja kohta taas terveänä kaikki! <3 Ja sitten kun ollaan kaikki terveinä, mennään ottamaan kipinkapin influenssarokotus ettei sitten sitäkin tarvi sairastaa.

Monna

Emman Adidaksen verkkaripuku TÄÄLTÄ

Emman Adidaksen Superstarit TÄÄLTÄ

Emman Mc Kenzie talvitakki TÄÄLTÄ

Mun North Face talvitakki TÄÄLTÄ

Mun Niken lenkkarit TÄÄLTÄ