Synnytyksestä palautuminen

Mä oon blogissa paljon kertonut mun suhteellisen pitkästä matkasta raskaudesta palautumisen kanssa.. matkahan kesti kaikenkaikkiaan sen 2 vuotta. 😀 Mutta se ei toisaalta oo mitään ainutlaatuista, joillain naisilla siihen menee luonnostaan kauemmin ja joillekin saatetaan antaa esim. neuvolassa lupa treenaamaan, vaikka palautuminen olis vielä aivan vaiheessa. Se tietysti hidastaa palautumista. 🙁

Mä kuuluin ehkä molempiin ryhmiin, iän puolesta palautuminen luonnostaan hitaampaa + sitten vielä kaupan päälle neuvolasta lupa treenaamaan 6 viikkoa synnytyksen jälkeen. 🙁

No mutta! Koska mä haluan auttaa naisia palautumisen kanssa, oon halunnut jakaa tätä mun matkaa ja kertoa kaiken mahdollisen infon ja tiedon mitä oon itse saanut käsiini. Silti palautuminen on niin henkilökohtaista, että mä en voi neuvoa täältä netin välityksellä kaikkia tekemään näin tai noin, niin palaudut..

Oon itse saanut eniten apua oman palautumiseni kanssa raskaudesta palautumiseen erikoistuneelta valmentajalta, äitiysfyssarilta ja osteopaatilta. Kaksi jälkimmäistä on hoitanut mua FemiHealthissa ja nyt saankin kertoa, että me FemiHealthin kanssa halutaan järkätä 16:lle äidille ihana tapahtuma, jossa käsitellään tätä aihetta. 🙂

Saatiin mukaan vielä huiput yhteistyökumppanit!!

3.12 klo 10-13 Monna x Friends yksityistilaisuus mun blogin lukijoille sisältää:

 • FemiHealth esittäytyy
 • Luento synnytyksestä palautumisesta
 • Fysioterapeutin ohjaama keskivartaloa voimistava jumppa
 • Keskustelutuokio keskivartalon kuntoutuksesta -Fysioterapeutti Saija
  Pohjanvirta
 • Äiti-vauva jumppa Fysioterapeutti Jannina Pylväläinen
 • Luento: Ravinto ja Synnytyksestä palautuminen -Annamari Seilola
 • Tarjolla pientä purtavaa

 

 • Tilaisuudessa tehdään pieni palautumisjumppa, pistäthän päällesi mukavat treenihousut?
 • Treenipaidan saat paikan päällä, Yvette by Monna -mallistosta.

 

Tapahtuma maksaa vain 49€ / hlö!! Mukaan mahtuu siis vain 16 henkilöä ja kokemuksesta voin kertoa, että nää täyttyy nopeasti!! Joten olkaa nopeita! 🙂 🙂 Synnytyksestä voi olla vaikka 6 viikkoa tai sitten vaikka reilu vuosi. Jos et tiedä miten oot palautunut tai miten olis turvallista palautua, niin tää tapahtuma on just sulle!! TÄSTÄ klikkaamalla pääset ostamaan osallistumisoikeuden! Vauvat on tervetulleita mukaan! 😉 

Monna