Vika huone kuntoon!

Kaupallinen yhteistyö: Desenio

Kun tammikuussa muutettiin tänne Espooseen, päätettiin ettei yritetäkään rakentaa koko kotia valmiiksi viikossa. Pikkuhiljaa huone kerrallaan kuntoon ja nyt näyttäisi siltä, että viimeinenkin huone on valmis. 🙂 Se on meiän työhuone!

Mietittiin pitkään tehdäänkö työhuoneesta myös vierashuone. Oltaisko ostettu vuodesohva sinne ja miten oltais sijoitettu työpöytä jne.. Päädyttiin sitten kuitenkin siihen ratkaisuun, että meillä ei yökylässä käy niin usein ihmisiä etteikö heitä vois sitten laittaa sohvalle nukkumaan alakertaan. 😉 Haluttiin työhuoneesta mukava ja pehmeä, iso pehmeä matto ja nojatuoli nurkkaan, jos ei aina jaksa tehdä töitä pöydän ääressä.

Mä oon aina ollut sitä mieltä, että taulut tuo lisää kodikkuutta ja ilmettä huoneisiin. Olin jo pidemmän aikaa ihastellut Desenion taulukollaaseja ja päätettiin sellainen tilata työhuoneeseen. Mun on pakko sanoa, että tuo taulukollaasin tekeminen ”rakenna tauluseinäsi” -palvelun avulla oli super helppoa ja hauskaa. Se kun sieltä voi valita suoraan kuinka monen taulun kollaasin haluaa ja sitten aihealueittain vetää julisteita tauluihin sisään ja katsoa sopiiko ne yhteen.

Me tilattiin siis yhteensä kahdeksan taulun tauluseinä. Loppujen lopuksi iso kukkataulu jäi työhuoneesta pois ja laitetaan se varmaan meiän makuuhuoneeseen. Tältä näytti meiän tauluseinä Desenion sivuilla

Noista kahdeksasta taulusta päätyi sitten tosiaan työhuoneen seinälle 7 ja tuo kukkataulu odotttaa paikkaansa makuuhuoneeseen. 🙂 Taulut on nimeltään: Horse, Lion from side, Pink Lips, Love L, Together, Birds over lake ja Wonderful World. Sekä tuo kukkataulu, joka vielä odottelee paikkaansa: Pink spring flower.

Mä tykkään tosi paljon nyt meiän työhuoneesta! Se on kokonaisuuteena ihan tosi ihana ja joka arkiaamu kun työhuoneen oven avaan, on sinne tosi mukava mennä sisään tekemään töitä. Taulut, viherkasvi, nojatuoli, iso jalkalamppu, pehmeä matto – ne kaikki luo sellaisen kokonaisuuden, että viihdyn ihan super hyvin työhuoneessa. Niin viihtyy myös Tuukka! 😉 Monesti aamupäivisin tehdäänkin hommia yhdessä, Tuukka nojatuolissa läppärinsä kanssa ja minä pöytäkoneella.

Noi Desenion taulut on tosi kauniita! Mä olisin voinut tilata sieltä vaikka kuinka paljon tauluja! 😀 Mietinkin, että tilaan sieltä ehkä myös muutaman taulun Emman huoneen seinälle. Teilläkin on nyt mahdollisuus tilata sieltä tauluja 25% alennuksella! 🙂

Koodilla “MONNA” saat 25% alennusta julisteista* 16.-18.10 välillä. Seuraa @desenio löytääksesi lisää inspiraatiota! TÄÄLTÄ pääset suoraan tilaamaan! 🙂

*Ei koske kehyksiä tai handpicked-/collaboration-osioiden julisteita.

Huomaattehan, että tuo alennus on voimassa vain pari päivää!! 🙂 Eli torstaihin asti! Kannattaa hyödyntää siis ennen sitä! 😉

***