Sinillä siivous sujuu? (sis. arvonnan!)

Kaupallinen yhteistyö: Sinituote

Kuinka moni teistä muistaa Sinituotteen varmasti mieleenpainuvimman mainoksen ”Sinillä siivous sujuu”? 🙂 Mä ainakin! Se on myös ensimmäinen lause, joka mulle tulee mieleen aina, kun kaivan siivousvälineet kaapista ja nään Sini-logon. 🙂

Meillä kahden aikuisen, yhden taaperon ja kahden koiran kotitaloudessa siivottavaa riittää! Emma on joko sisäsyntyisesti todella siisti lapsi tai sitten oppinut meiltä, mutta joka tapauksessa hän tykkää siivota. Rätti kädessä hän huseeraa ja pyyhkii pöytiä. Hän myös lähes aina laittaa omat lelunsa takaisin laatikkoon ja jos heittelee palloja omasta pallomerestään lattialle, hän käy korjaamassa jokaisen pallon takaisin pallomereen. Imuri on häntä naurattanut pienestä pitäen ja kun hankittiin varsi-imuri, hän halusi päivittäin imurointia! 😉

Siivoustaidot ei ehkä lattian moppaamisessa ja pölyn pyyhkimisissä vielä ihan riitä tällä meidän taaperolla, vaikka intoa riittääkin. Me kuitenkin halutaan antaa mahdollisuus osallistua siivoukseen. Ainakin silloin tällöin. Sinituotteella on teleskooppivarsia mopeissa, joten niitä on helppo säätää lapselle (ja aikuiselle) sopivan mittaisiksi.

Pikamoppi on tehty erityisesti helpottamaan päivittäistä kodin puhtaanapitoa. Se on helppo ja nopea ottaa esille, ilman että hakee myös ämpärin ja laittaa ensin ämpäriin pesuveden ja sitten vasta pääsee moppaamaan. 🙂 Pikamopilla on nopea pyyhkiä lattialle kaatunut ruoka/juoma ja se on heti käyttövalmis. Siihen voi siis vain suihkuttaa suihkepullolla vettä/pesuaineliuosta (tai mopin voi vaihtoehtoisesti kastella  ja puristaa kuivaksi.) Pikamoppi on monipuolinen, koska se soveltuu lattian lisäksi myös kattojen, seinien, jalkalistojen ja kapeiden kolojen puhdistukseen, johon hieman märemmäksi jäävä ja iso parkettimoppi ei esimerkiksi sovi.

Mulle merkkaa arjessa kodin siistinä pitämisessä helppous! Sen takia esim. tää pikamoppi on ihan loistava keksintö! Varsi-imuri tai rikkalapio ja harja on helppo kaivaa kaapista ja imuroida / lakaista suurimmat karvat ja kivet lattialta. 🙂 Moppaaminen on taas aina ollut vähän ”isotöisempi” juttu. Mutta tän pikamopin saavuttua kotiimme, tuntuu moppaaminen myös helpolta ja nopealta tehdä vaikka joka toinen päivä.

Sinituote on lanseerannut nyt myös uudet 100% kierrätysmuovista valmistetut siivousvälineet. Niihin kuuluu wc-harja, tiskiharja + vaihtopää ja kaakeliharja. Mun mielestä tällainen valmistustapa on ihan huikea! Toivottavasti moni muukin muovia tuotteissaan käyttävä yritys hyödyntäisi tulevaisuudessa mahdollisimman paljon kierrätysmuovia! 🙂 Jos teitä kiinnostaa lukea, miten tällaiset kierrätysmuovista valmistetut tuotteet oikein sitten valmistetaan, niin TÄSSÄ tietoa. Kannattaa lukea! Mun mielestä toi nimittäin oli erittäin mielenkiintoinen tieto!

Mä oon sitä mieltä, että jokaisessa taloyhtiössä pitäis alkaa löytymään myös muovinkeräys-astia. Mitä helpommaksi muovin (ja kaiken muunkin) kierrättämisen tekee kotitalouksille, sitä varmemmin yhä useampi alkaisi kierrättämään muutakin kuin biojätteet. Vai mitä?

Loppuun vielä ihana ylläri! Saan nimittäin arpoa teille yhden pikasiivoussetin!

Pikasiivoussettiin kuuluu:

  • pikamoppi
  • pikakuivain
  • wc-harja (kierrätysmuovi
  • kaakeliharja (kierrätysmuovi)
  • tiskiharja (kierrätysmuovi)
  • siivousliina

Osallistu arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen, että miten se siivous teillä oikein sujuu? 😉 Sujuuko se siivous teilläkin Sinillä? 😉 

Arvonta päättyy 18.syyskuuta klo 20.00. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostiin! Arvonta suoritetaan yhdessä Sinituotteen kanssa.

***