Syksy ja pesänrakentaminen.

Pimenevät illat ja viileämpi sää, ne tekee mulle sisustuskuumeen ja sellaisen pesänrakentamis-fiiliksen. Haluaa laittaa kodin turvalliseksi ja lämpöiseksi pesäksi, ennen talvea. 😉

Siitä on nyt 8 kuukautta, kun muutettiin nykyiseen kotiimme. Ihan vasta pari viikkoa sitten saatiin meidän työhuone valmiiks, tai no sekin on vielä ihan vähän kesken. 😀 Mutta kuitenkin saatiin siitä sellainen kuin haluttiin ja taulut seinille. Pari päivää sitten saatiin makuuhuoneeseen lukulamput porattua seinään, ulkovaraston Tuukka järkkäsi hetki sitten ihan vimpan päälle, hyllyt sun muut sinne ja osa tavaroista verkkokellariin. jne jne… Eli koti rakentuu koko ajan ja pikkuhiljaa.

Mulla on vielä muutamia haaveita kodin suhteen, yks niistä on esim. uus hella ja toinen on uus pyykinpesukone. Alakerran vessasta haluaisin myös vähän ”viihtyisämmän”. Oon miettinyt, josko sinne ostaisi jonkinlaisen siivouskaapin ja viereen jonkinlaisen jakkaran, jolla voisi istua talven tullen kuivaamassa koirien tassuja. 😉 Emman huoneeseen haluaisin toisenlaisen maton, ehkä vähän samanlaisen kuin työhuoneessa nyt. Emman huoneeseen haluttais myös sängyn puoleiselle seinälle tapetti.

Jos ihan rehellisiä ollaan haluaisin jossain vaiheessa ehkä uuden sohvankin. Mutta nyt mennään vielä tällä. Oon miettinyt kovasti, että minkälainen sohva olis paras koira- ja lapsiperheessä. En haluais mitään kovin tummaa, mutta vaaleassa näkyy kaikki lika ja siitä tulee ”vanhan” näköinen lyhyessä ajassa.

Joka tapauksessa, mä viihdyn tällä hetkellä (jos mahdollista) entistä enemmän ja paremmin kotona. 😀 Mä rakastan pimeneviä iltoja, kun voi laittaa kynttilöitä ja sitä sellaista tunnetta, että kotona on ihanan rauhallista ja turvallista olla. Jostain varmaan lapsuudesta asti kumpuaa se sellainen hetki, kun tullaan koko perhe kylmästä, koleasta ulkoilmasta sisään kotiin. Kotiin, joka on valoisa, turvallinen ja lämmin. Kun ulko-ovi suljetaan sisältäpäin ja ollaan vaan perheen kesken.

Nyt ois IGtv:ssä teille virtuaali-esittely meiän kodista!! 🙂 Mä en oo koko kodista tehnyt kertaakaan postausta, mutta tässä nyt sellainen videon muodossa. 😉 Toivottavasti tykkäätte!

Ps. Työhuoneen tauluista kerron lisää myöhemmin, niistä tulossa teille lokakuun alussa myös alekoodi! 😉

***