Äitien hyvinvointi

Meillä oli viime viikon torstaina ihana äitivaikuttajien kutsuvierastapahtuma FemiHealthissa. Paikalla oli tuttuja bloggaajia ja tubettajia ja pari uuttakin tuttavuutta. Koko aamun oli ihana tunnelma, sellainen tosi välitön ja ihana. Jotenkin musta tuntui, että kaikki oli ihan oikeasti lämpimällä sydämellä mukana ja toistensa seurassa.

Erilaisissa pr-tapahtumissa on tullut pyörittyä jos jokunen kerta ja usein niissä ollaan sen ”oman kaverin” kanssa tai pienellä porukalla, mutta muille ei hirveästi jutella. Toki voidaan moikata jne.. Mutta tässä tapahtumassa oli ihan erilainen fiilis alusta asti. <3 En tiedä oliko paikalla vaan jotenkin tosi lämpimiä ja ihania äitejä vai oliko tapahtuman aihe jo sellainen, että kaikilla sydän auki ja hyvä mieli. 🙂

Aamu alkoi sillä, että Ira, Sara ja Sonja kertoi hieman FemiHealthin taustoista ja siitä mitä kaikkea FemiHealth tarjoaa naisille. Sen jälkeen Sonja piti meille ihanan barre-tunnin. Se oli ihana uus kokemus! Mä aion ehdottomasti mennä barre-tunnille uudestaan, siinä yhdistyi lihaskuntotreeni ja sellainen ihana balleriina-meininki. 😉 Sonja on kehitellyt ihan omat konseptit barresta myös raskaana oleville ja juuri synnytyksestä palautuville äideille. Niitä tunteja pidetään siis FemiHealthissa.

Barre-tuntiin treenivaatteet meille tarjosi Yvette ja tunnin jälkeen ihanan aamupalan Pauligin Kulma. Saatiin vielä kotiinviemisiksi Muumivaippa-pussi ja Goodio-suklaata. Tunnin jälkeen höpöteltiin lisää kaikenlaisia kuulumisia keskenämme ja se välitön tunnelma jatkui. Varmaan kaikki halasi toisiaan tai ainakin suurin osa, ennen kuin lähti kotiin tai muihin hommiin.

FemiHealth on ”naisten terveystalo”. Siellä hoidetaan siis kaikenlaisia tapauksia, mutta keskittyen synnyttäneisiin tai raskaana oleviin naisiin. Femissä on myös vatsalihasten ja lantionpohjan tilanteen katsomiseen ultrauslaite, joka on tietysti ihan spessua hommaa ja palvelua synnyttäneille naisille! <3 Femissä työskentelee fysioterapeutteja ja osteopaatteja. Voitte käydä lukemassa mun toissa viikkoisen postauksen ”Äitiysfysioterapia, joka naisen oikeus?”, jossa kerron vähän lisää tästä aiheesta.

Mulla nousee edelleen hymy huulille, kun kirjoitan tätä juttua ja mietin tuota aamua. 🙂 Se on vaan sellainen juttu, että äitien hyvinvointi (ja toki kaikkien muidenkin hyvinvointi) on vaan niin tärkeä asia. Eikä raskauden jälkeisestä palautumisesta puhuta vieläkään liikaa! Monilla on edelleen heikkoa tietämystä siitä miten raskaudesta ja synnytyksestä voi palautua hyvin ja oikein. Myös kovin paljon kuulee edelleen sitä, että naiset vaan naureskelee sille, jos pissat tulee housuun hyppiessä. 🙁

Yritetäänhän me jokainen jakaa omaa tietämystämme eteenpäin, että se ei oo ok tai normaalia jos pissat tulee housuun, alaselkä kipeytyy treenatessa jne.. Hoidetaan ja huolletaan itseämme! <3

Pst. Jos tykkäätte näistä meiän treenivaatteista, niin käykäähän kurkkaamassa www.yvette.fi ja käyttäkää koodia MONNA20, niin saatte -20% alea kaikista normaalihintaisista tuotteista! <3

***