Unelmia ja toimistohommia..

..haha! Oli pakko laittaa toi toimistohommat tohon otsikkoon, koska se tuli ekana mieleen sanan Unelmia jĂ€lkeen. 😉 Mutta se ei kyllĂ€ liity tĂ€hĂ€n postaukseen. TĂ€hĂ€n postaukseen liittyy UNELMAT!! Mulla on herĂ€nnyt pari ajatusta tulevaisuudesta! Ihania sellaisia!

Muistatteko, kun kirjoitin kesĂ€n alussa, ettĂ€ jĂ€tĂ€n kaikki muut hommat nyt hetkeksi ja teen vain blogia. Kerroin, ettĂ€ annan ajatusten tulla ja mennĂ€ ja pohdin mitĂ€ haluaisin tehdĂ€ seuraavaksi. EdelleenkÀÀn paluu pt-hommiin, yksilöasiakkaiden pariin ei kiinnosta. Se ei tunnu antavan mulle just sitĂ€, mitĂ€ haluan tehdĂ€ elĂ€mĂ€ssĂ€ni. Mua on vahvasti alkanut nimittĂ€in hankaamaan kenkĂ€ vÀÀrĂ€stĂ€ paikkaa liikunta-alalla ja hyvinvointi-alalla ja siksipĂ€ oon pÀÀttĂ€nyt, ettĂ€ pysyn sivussa vielĂ€ jonkun aikaa. 🙂 Oonhan kertonut, ettĂ€ haluan keskittyĂ€ hyviin ja iloisiin asioihin. 😉

Mun mielestĂ€ on vĂ€lillĂ€ pelottavaa, kun työ ei oo sellaista ns. vakaata. Mutta koska mĂ€ nautin nyt tĂ€stĂ€ blogin kirjoittamisesta ja siihen liittyvistĂ€ asioista somen parissa, aion uskaltaa sillĂ€ tiellĂ€ nyt jatkaa. Taon rautaa nyt kun se on kuuma. YritĂ€n uskaltaa pysyĂ€ tĂ€ssĂ€, vaikka tekis mieli tehdĂ€ ”varmisteluja” taustalla. MĂ€ juttelin erÀÀn somevaikuttajan kanssa tĂ€ssĂ€ taannoin ja hĂ€n sanoi juuri samaa. SitĂ€, ettĂ€ on uskallettava nyt luottaa tĂ€hĂ€n hommaan ja tehtĂ€vĂ€t tĂ€tĂ€ työtĂ€ nyt kun se tarjoaa siihen mahdollisuuden. ElĂ€mĂ€ on yhtĂ€ oppipolkua ja ihanaa sellaista, vaikka vĂ€lillĂ€ oliskin pelottavia kujia ja jyrkkiĂ€ alamĂ€kiĂ€. Se nimittĂ€in on myös hiton hienoja ylĂ€mĂ€kiĂ€ ja kauniita elĂ€myksiĂ€ ja maisemia sen polun varrella.

MÀ oon ajatellut niin, ettÀ me itse (ja vain me itse) pystytÀÀn pÀÀttÀmÀÀn miten se meiÀn elÀmÀn polku kulkee. Siks on uskallettava mennÀ sen oman tuntemuksen mukaan. Uskallettava luottaa niihin omiin taitoihin ja kykyihin ja myös uskallettava kokeilla sellaista, mistÀ ei ehkÀ siinÀ sen polun haaran alkupÀÀssÀ osaa juuri mitÀÀn tai ainakin aika vÀhÀn.

TÀÀ postaus on varmaan vĂ€hĂ€n sellainen ”no kerro nyt jo mitĂ€ sĂ€ aiot!!”, mutta mĂ€ en ihan vielĂ€ meinaa sitĂ€ tehdĂ€. 😀 MĂ€ haluan ensin vĂ€hĂ€n kulkea tĂ€tĂ€ mun unelmapolkua eteenpĂ€in. Kerron sitten. MĂ€ oon pienestĂ€ asti ollut sellainen, ettĂ€ kerron asioista vĂ€hĂ€n jĂ€lkijunassa. Äidille ja isĂ€lle kerroin pari viikkoa kokeen jĂ€lkeen, ettĂ€ ai niin – sain siitĂ€ kympin. Tai kun me otettiin Pimu meille, kerrottiin se yllĂ€rinĂ€ kaikille meiĂ€n perheenjĂ€senille mun synttĂ€rijuhlissa. Pimu taapersi kaikkia juhlavieraita vastaan ovelle. 😉 NĂ€itĂ€ esimerkkejĂ€ on paljon, enkĂ€ tiedĂ€ mistĂ€ se johtuu, onko siinĂ€ jotain pelkoa ettei halua kertoa ennen kuin asiat on varmoja? Vai onko se sitĂ€, ettĂ€ haluaa itse ensin innostua ja fiilistellĂ€ rauhassa ja vasta sitten kertoa muille? En tiedĂ€. EhkĂ€ molempia.

Joka tapauksessa, mulla on nyt kaksi unelmaa ja tavoitetta mun tulevaisuutta ajatellen. Ne liittyy molemmat siis mun uraani ja ne molemmat on asioita, joita jo teen – mutta nÀÀ on siellĂ€ nextillĂ€ levelillĂ€ sitten. 😉 Kun kirjoittaa unelmat ylös omaan mieleen (tai paperille) on niitĂ€ kohti konkreettisempaa mennĂ€. Ja kun uskoo omiin kykyihin ja tekee pÀÀttĂ€vĂ€isesti askelia niiden tavotteiden onnistumisen eteen, on suuri todennĂ€köisyys, ettĂ€ ne onnistuu!

***

Hei, kĂ€ykÀÀhĂ€n muuten kattoo mun IGtv:stĂ€ maanantain ruokapĂ€ivĂ€kirja videon muodossa! đŸ‘ŒđŸŒâ€ TĂ€stĂ€ pÀÀset tai mun ig-profiilin kautta.

 

 

Biisi Unelmia ja toimistohommia on siis Leevi And The Leavingsin vanha biisi, eikĂ€ oikeesti sanoituksineen yhtÀÀn liity tĂ€hĂ€n mun postaukseen. 😉