My Day – tavallinen torstai

Torstaina heräsin klo 6.15, olin nukkunut hyvät yöunet korvatulpat päässä. Koirat alakerrassa ja minä ja Tuukka ihan kahdestaan omassa sängyssämme. 😉 Ollaan nyt otettu uus tapa käyttöön ja se on koirien alakerrassa nukuttaminen. Me saadaan super paljon enemmän nukkumatilaa Tuukan kanssa, kun ei koirat nuku siellä meidän kainaloissa. Haha! Me vuorotellaan joka toinen yö korvatulpista. Toki molemmilla on kyllä ihan omat tulpat, mutta joka toinen yö Tuukka nukkuu tulppien kera ja joka toinen yö minä. Näin toinen aina kuulee, jos Emma herää yöllä ja toinen saa nukkua sikeesti illasta aamuun. Toimii!

Aamu alkoi kahvinkeitolla ja niillä perus aamurutiineilla. Emma heräsi vähän ennen seiskaa ja sen huoneesta alkoi kuulumaan äiii-tiii! ❤Vein Emman päiväkotiin klo 8 ja sen jälkeen aloitin työt. Otin koko päivän ajan videota, että mitä tein ja illalla vielä vikoista hommista. Koko MyDay-video on nyt nähtävillä mun IG:ssä. Eli sinne pääset TÄSTÄ ja mun biosta löydät IGtv -kuvakkeen. Paina sitä ja näät videon! 🙂 Laitan tähän myös suoran linkin videoon, osalla se toimii ja osalla ei. 😀 Mutta siis ainakin suoraan tuolta mun IG:n profiilista pääset katsomaan! 🙂

Näitä videoita mun päivistä, treeneistä, kokkailuista jne on nyt toivottu jonkun verran. Aion tehdä ne kaikki tuonne IGtv:n puolelle! 🙂 Joten kannattaa pistää toi mun IG-tili seurantaan jos se ei jo oo! 😉 Ja hei!! Huomenna maanantaina 20.elokuuta pidän kello 11 sellaisen n.20min pituisen LIVE-treenin teille!! Eli kaikki lounastaukolaiset tai pienten lasten vanhemmat päikkäriaikaan – tulkaahan mukaan treeniin! Treenivaatteet päälle ja jumppamatto valmiiks, klo 11 starttaa koko kropan kehonpainotreeni! JEEE!!! 🙂

***

Kivaa sunnuntaita!