Naantali ja Muumimaailma

Kaupallinen yhteistyö: Naantalin kylpylä

Kesäloma on startannut ja lomafiilis on yllä! 🙂 Vietettiin ihanan rento juhanus Tammisaaressa ystävien kanssa, jonka jälkeen suunnattiin auton nokka kohti Naantalia.

Me ollaan käyty Tuukan kanssa Naantalin Kylpylässä pariin otteeseen ja sen lisäksi oon käynyt siellä viime keväänä viettämässä tyttöjen minilomaa. 🙂 Naantalin vanhakaupunki on mun mielestä yks kauneimmista paikoista Suomessa ja Naantalin kylpylä tosi kiva paikka rentoutua.

Tilava koirahuone

Päikkärit huoneessa 😉
Vanhan kaupungin ihania pikkuputiikkeja

Naantalin kylpylän ravintolan herkkuja
Aamupalaa 🙂

Naantalin kylpylässä on ihan älyttömän hyvä ja runsas aamupalabuffet, siellä menis aikaa helposti tunti. Mutta energisen taaperon kanssa aamupalaan oli ekana aamuna aikaa n. 7,5 minuuttia. 😀 Tokana aamuna tehtiin sitten pientä vuorottelua, että molemmat sai syödä rauhassa runsaan aamupalan. Emma jaksaa tällä hetkellä istua pöydän ääressä aina n. kymmenen minuuttia. Eli tasan sen aikaa, kun itse syö ja sitten alkaa temppuilu syöttötuolilla jne.. Joten ollaan koettu helpommaksi tällä hetkellä, että sitten toinen voi lähteä Emman kanssa pyörimään ja toinen saa syödä rauhassa.

Joka tapauksessa siis tuo aamupalabuffa on tosi runsas ja hyvä! Samoin oli ravintola Tammikellarin (TK’s) pizzat! Emmakin sai oman pizzan. 😉 Naantalin kylpylästä löytyy tietysti myös se kylpyläosasto! Se on mun mielestä ehdottomasti yks parhaista allasosastoista, ellei jopa paras, niistä kylpylöistä joissa oon käynyt. Iso allas on oikeesti tosi iso ja sen lisäks on monta poreallasta ja ihana ulkoallas, joka on auki kesät talvet. Meillä vaan tämä perheen nuorimmainen on alkanut jostain syystä arastelemaan vettä.

Allasosastolla ei siis viihdytty tällä kertaa, koska Emmaa pelotti vesi. Ei haluttu sitten väkisin viedä pientä sinne altaaseen, joten päädyttiin vaan katselemaan isoa allasta. 😀

Naantalin reissulla käytiin myös Muumimaailmassa. Se oli meille kaikille eka kerta. Emma oli vähän hämillään aluksi, mutta sitten pikkuhiljaa jo vilkutteli ja naureskeli Muumipeikolle ja muille Muumilaakson asukkaille.

Vaikka Emma ei ehkä ollu vielä ihan kaikkein potentiaalisinta Muumimaailman asiakaskuntaa, oli meillä kuitenkin tosi kiva aamupäivä siellä. Päätettiin, että vaikka sisäänpääsy olikin ehkä aika ”suolainen”, mennään silti kun Naantalissa ollaan ja Emma tykkää Muumeista. Kiva kokemus ja varmasti tullaan uudestaan, mutta ehkä vasta parin vuoden päästä. 😉

Varmaan paras juttu koko Naantalin kylpylässä Emman mielestä oli lasten leikkipaikka kylpylän alakerrassa. Todella iso huone täynnä erilaisia liukumäkiä, trampoliineja, isoja legoja, hevosia jne.. Siellä Emma olis viihtynyt tuntitolkulla.

On ollut jotenkin tosi onnistunut tyyli aloittaa loma! Juhannuksena pääsi heti arjesta irti ystävien kanssa kauniissa Tammisaaressa, parin päivän minireissu Naantalissa oli super kiva ja Emma sai nähdä jänniä ja kivoja juttuja. Nyt kaarretaan kotiin pariksi päiväksi pesemään pyykkiä, pakkailemaan ja avataan läppäritkin hetkeksi. Torstaina sitten suunnataan kohti Ruotsia matkailuatuolla!

Suosittelen Naantalia ja Naantalin kylpylää kyllä lomakohteeksi lapsiperheille! Helppoa ajanviettoa ja ravintolat, uima-allasosastot ja leikkihuoneet tuo helppoutta vanhemmillekin. 🙂 Mutta kyllä kylpylässä saa ajan kulumaan ihan aikuistenkin kesken! 😉 Hierontoja, kauneushoitoja, porealtaita, iso kuntosali jne.. Samoin Naantalin vanhassa kaupungissa on tekemistä niin lapsiperheille (Muumimaailma jne) kuin myös ihan aikuisille (monia ravintoloita jne).

Iloista tiistaita kaikille! 🙂