Vihdoin oikeat tuotteet mulle?

Kaupallinen yhteistyö: L300

Moni varmaan muistaa, että oon ollut huono hoitamaan kasvojeni ihoa. Aiemmin mulle ei tehnyt edes tiukkaa mennä ripsarit silmissä ja meikkivoiteet nassussa nukkumaan. Nykyään oon jo onneks päässyt siihen, että pesen iltaisin aina meikit ennen nukkumaanmenoa! Jee! 🙂

Mä oon tässä vuosien mittaan etsinyt tuotteita, jotka olis mun naamalle oikeat. Mulla on sekaiho kasvoissa, osa naamasta kuivuu helposti ja osa rasvoittuu ja kiiltää. Jos käytän puhdistuksessa liian ”stydejä” tuotteita, on mun posket ihan kuivat koppurat ja iho muuttuu punottavaksi. Nyt oon testaillut n.kuukauden ajan L300 -tuotesarjaa. Sieltä on löytynyt mulle aivan huippuja tuotteita ja pari ihan suosikkia.

L300 perustuu ruotsalaiseen lääketieteelliseen löytöön ja tuotteissa käytetään samoja aineita, joita iho tuottaa itse pysyäkseen pehmeänä ja kimmoisana. L300 tulee sanoista ”Läkemedelsprojekt 300” (Lääkeprojekti 300) ja ihonhoitosarjan tuotteet perustuu dermatologi ja professori Gunnar Swanbeckin lääketieteelliseen löytöön. L300 on ollut markkinoilla jo vuodesta 1980, eli se on yhtä vanha kuin mä! 😀 L300:taa kutsuttiin ”lääketieteelliseksi löydöksi, josta tuli kauneusvoide”.

Se mikä näissä L300-sarjan tuotteissa on mun mielestä hienoa, on se miten niiden avulla voi tosiaan lisätä iholle samoja ”aineita” mitä iho itsekin tuottaa. Ihmisen elimistö vaan hidastaa tuotantoaan mm. kollageenin ja hyaluronihapon suhteen iän myötä, siks on hienoa kun niitä saa lisättyä purkista. L300-sarjan yksi perusajatus on alusta asti ollut lisätä iholle sen itse tuottamaa maitohappoa (Lactic Acid) ja sitä löytyykin useista merkin tuotteista, mm. Intensive Moisture-linjan kosteusvoiteista ja puhdistustuotteista. 

Yksi jo pidemmän aikaa pinnalla kosmetiikassa ollut raaka-aine on hyaluronihappo (Hyaluronic Acid), jota löytyy myös L300-sarjan tuotteista. Tiesittekö sitä, että hyaluronihappo on todella tehokas kosteuttaja, vaan gramma hyaluronihappoa pystyy sitomaan itseensä jopa 6 litraa vettä. Hyaluronihappoa suositaan usein esim. ns. anti age-linjan tuotteissa.

Mun suosikeiksi tässä kuukauden aikana on nousseet ehdottomasti nää kolme tuotetta:

  1. Intensive Moisture Cleansing Milk / DRY SKIN – Tän jälkeen kasvoissa on ihanan pehmeä tunne. Puhdistusmaito sisältää mm. rapsiöljyä ja pantenolia, ne tekee ihosta pehmeen tuntuisen. Mun mielestä tästä tuotteesta jää sellanen olo, että ihan kun ei tarttis enää rasvata pesun jälkeen. 😉
  2. Intensive Moisture 3 in 1 Micellar Cleansing Water / DRY SKIN – Mä muistan, että löysin nää misellivedet joskus parisen vuotta sitten. Nää on ihanaa tavaraa ja jos pitäis ottaa yks puhdistuspullo matkaan mukaan, ni ottaisin tän. Se nimittäin poistaa meikin, puhdistaa ihon ja tekee ihosta raikkaan.
  3. Ultra Sensitive Rich Face Cream / DRY SKIN – Tää on ihanan paksua! Mä en laita tätä otsalle, enkä leukaan, mutta niihin helposti kuivuviin ja punottaviin poskipäihin! Niihin oon tosissani ettiny tuotetta jo varmaan vuoden verran. Tää tuntuis olevan tarpeeks kosteuttava.

Loppuun ajattelin jakaa teiän kanssa pari nippelitietoa! 🙂 Tiesittekö mitä nää jutut kosmetiikkatuotteiden kyljissä tarkoittaa?

Purkin kuva, jonka sisällä 3M, 6M tai 12M – Kyseessä on ns. PAO-merkintä (Period After Opening), eli minimiaika, jonka valmistaja takaa tuotteen säilyvän avaamisen ja käyttöön oton jälkeen.

SPF – Sun Protection Factor, eli suojakerroin auringon säteilyä vastaan. SPF-merkinnän perässä oleva luku tarkoittaa kuinka moninkertaisen suojan tuote tarjoaa. Toisin sanoen, jos palat viidessä minuutissa SPF 15 suojaa sinua 15 kertaa tuon 5 min auringossa oleskelun ajan.

***

Ihanaa päivää just sulle! 🙂