Unelma todellakin toteutuu!!

Kaupallinen yhteistyö: Royal Caribbean & Apollomatkat

Mä kirjoitin joskus pari vuotta sitten listan asioista, joita haluaisin tehdä elämäni aikana. Asioista, joista unelmoin. Muistatteko, kun olin Lontoossa keväällä mukana maailman suurimman risteilyaluksen lanseeraustilaisuudessa? Muistatteko, kun kerroin mun unelmasta päästä joskus tällaiselle upealle risteilylle? No, nyt se unelma toteutuu!!! OMG!! Siistein juttu ikinä!

Lokakuussa 2018 me lähdetään nimittäin minä, Tuukka ja Emma Välimerenristeilylle Royal Caribbeanin (ja itse asiassa koko maailman) suurimmalla risteilijällä Symphony of the Seasilla!!!

Parvekkeellinen hyttimme 🙂
Symphony of the Seas
Laivan aqua-teatteri

Me varattiin matka Apollomatkojen kautta. Sieltä saa siis varattua koko paketin, lennot siihen kaupunkiin josta risteily lähtee ja paluulennon takaisin kotiin. Muutenkin mun mielestä on ihana ja luotettava tapa asioida matkatoimiston kanssa, koska siellä on aina joku henkilö jolta voi kysyä. Monesti ollaan ostettu matkat ja hotellit suoraan netistä jotain kautta, sitten paikan päälle tultua on vähän aina sellanen jännäkakka housussa, että onkohan meillä nyt oikeesti täällä huone jne..

Ajattelin kerätä teille tähän muutaman kysymyksen, jota kysytään eniten risteilyitä koskien. 🙂 Mua ainakin just nää asiat itse asiassa on kiinnostanut tässä risteilyssä ja siihen valmistautumisessa!

Laura Ruotsalainen Apollomatkoilta kertoi näin:

Monilla suomalaisilla on sellainen mielikuva ja pelko, että isot risteilijät ovat hienostelua eikä ns. normaalin ihmisen paikka ollenkaan, siihen liittyy mm. epätietoisuus pukukoodista. Joillekin myös kaikki tällaiset Karibian ja Välimeren risteilijät luovat mielikuvan jenkkimummojen ja pappojen paratiisista; vyölaukut ja aurinkolipat viuhuen bingoon. Moni miettii sopiiko risteilyt nuoremmille tai perheille lainkaan, joka on suuri harhaluulo koska risteilyt ovat mitä  helpoin tapa matkustaa pienten lasten kanssa, kun kaikki palvelut ja viihde on aivan äärellä. Myös nykypäivän risteilijöiden todella monipuolinen viihde- ja palvelutarjonta ei ole monen tiedossa.

Todella moni risteilyn varaava ihmettelee myös sitä, että kuuluuko hintaan tosiaan ruokailut useissa eri ravintoloissa. Mielikuva monilla on se, että laivalla on vaan buffet ja sitä ei halua koko viikkoa syödä. Risteilyhintaan kuuluu useat ravintolat, voit nauttia lounasta vaikka monipuolisesti noutopöydästä, nopeasti kahvilasta tai take-awayna aurinkotuoliin ja illaksi vaikka suunnata pääravintolaan ala carte illalliselle. Tämän lisäksi pienellä lisämaksulla on mahdollista saada kaikki maailman keittiöt laivan eri ravintoloissa!

Royal Caribbeanin edustaja Misba Johansson kertoi, että nämä kolme asiaa on eniten kysyttyjen listalla, kun risteilyä suunnitellaan.

1. Mitä kaikkea kuuluu risteilyn hintaan?

Tää on sellainen, mitä itsekin mietin. Kuinka paljon pitää varata rahaa mukaan, kun risteilylle lähtee. No, vastaus on tässä:

Ruoka, juoma, kuljetukset, aktiviteetit ja viihde ovat usein niitä asioita, joihin rahaa kuluu loman aikana. Aurinkotuoleja ja tippejä ei myöskään sovi unohtaa. Lomasta tulee usein kalliimpaa kuin ajattelimme, lomalla ei tavallisesti pihistellä.

Kun varaat Royal Caribbeanin risteilyn, saat enemmän kuin pelkän katon pääsi päälle. Varaat koko paketin, joten kaikki kuuluu hintaan. Ja vielä enemmän. Kaikki mitä tarvitset nauttiaksesi lomasta – kuuluu risteilyn hintaan. Huom! Virvoitusjuomat, alkoholijuomat, erikoiskahvit jne. eivät kuulu risteilyn hintaan. Voit halutessasti ostaa kätevästi juomapaketin ennen risteilyä.

Lisää voit lukea TÄSTÄ.

2. Mitä tekemistä laivalla on?

Näin ruotsinlaivalla risteilleenä sitä miettii, että onko jotain muutakin kun se yksi pallomeri ja taxfree, jossa voi aikaa viettää. 😀 No joo on!!!

Jäähalli, kiipeilyseinä, minigolf ja koripallokenttä ovat vain muutamia aktiviteeteista, joita löydät Royal Caribbeanin risteilylaivalta. Osalla laivoista voi myös osallistua sukelluskurssille ammattitaitoisten ohjaajien avustuksella. Suosittelemme myös ehdottomasti tutustumaan retkitarjontaan eri kohteissamme. Valinta on sinun ja tarjontaa on runsaasti.

Adventure Oceanin -ohjelman ansiosta koko perheellä on takuulla hauska loma. Adventure Ocean tarjoaa lapsille ja nuorille suunniteltua ohjelmaa aamusta iltaan – täysin veloituksetta!

Aamulenkki juoksuradalla laivan ympäri on monille yksi parhaimmista tavoista aloittaa päivä. Meillä on myös ohjattuja tunteja, esimerkiksi joogaa ja spinning-tunteja. Iso ja monipuolinen kuntosali on myös auki aamusta iltaan. 

Lisää voit lukea TÄSTÄ.

3. Minne päin risteillään?

No siis täähän on tottakai varmaan yks tärkeimmistä! Vai mitä? Meitä Tuukan kanssa kiinnosti Välimeren risteily vähän enemmän kuin Karibian, ihan jo sen vuoks koska taapero mukana ja lentomatka Helsingistä Barcelonaan hieman lyhyempi kuin Miamiin. 😉 Meiän risteilyllä kohteet on Palma de Mallorca, Espanja – Provence, (Marseilles), Ranska – La Spezia (Florens/Pisa), Italia – Rooma (Civitavecchia), Italia – Napoli/Capri, Italia – Meripäivä.

Lisää matkakohteista ja eri risteilyistä voit lukea TÄSTÄ.

Royal Caribbeanin sivuilla on erikseen juttu: Totuus pukukoodista ja Useiten kysytyt kysymykset ja niihin vastauksia löytyy tuolta.

***

Tää on kyllä niin DREAM COME TRUE!!!! Ihan sairaan siistiä!!! Lokakuuta odotellessa siis! 😉