Master bedroom!

* sis. mainoslinkin

Me päätettiin tänne uuteen kotiin muuttaessa, että rakennetaan koti pikku hiljaa kuntoon. Monesti meillä on ollut tapana, että suurin piirtein seuraavana viikonloppuna muutosta on oltava koti tiptop kunnossa ja kaikki huonekalut jne hankittuna.

Tällä kertaa ajateltiin antaa aikaa kodin valmistumiselle. Ei siis pakolla miettiä jokainen kohta kodista nopeasti valmiiks, vaan ajan kanssa. Me ollaan aiemmin tehty ehkä vähän virheostoja sen takia, että on ollu ”kiire”. Nyt tuntuu, että on tullut ostettua ja hankittua just oikeanlaisia juttuja.

Nyt on kaikki muut huoneet jo valmiita, mutta työhuone vielä viimeisiä viilauksia vaille. Meiän ”master bedroom” saatiin valmiiksi viime viikonloppuna.

 Sängynpääty TÄÄLTÄ

Ostettiin uus sänky meille jo edelliseen kotiin, siihen väliaikaiseen jossa asuttiin vuosi. Sänkyä ei siis tarvinnut miettiä tällä kertaa. Mä olin nähnyt makeita ”pehmustettuja” sängynpäätyjä jonkun verran somessa ja ajattelin, että se ois kiva lisä tuohon meiän sänkyyn.

Yöpöydät on vanhat, ne on hankittu jo kolmisen vuotta sitten. Verhotkin on meiän Töölön kodista asti kulkeneet matkassa. Lukulamput on vielä sellaiset, jotka haluaisin ostaa toisenlaiset. Nuo tämänhetkiset on ihan hyvät, mutta haaveilen sellaisista seinään kiinnitettävistä.

Meillä on makkarissa ranskalainen parveke. Se on tosi kiva pieni yksityiskohta, varsinkin näin kesällä. Tein meille kuvaseinän reilu kuukausi sitten. Mun mielestä on hauska, kun nyt on näkynyt aika paljon sisustustrendeissä erilaisia kuvaseiniä. Meillä oli kuvaseinä itse asiassa jo Haagan kodissa vuonna 2011. 🙂 On kiva katella kuvia niistä tärkeimmistä ennen kuin nukahtaa.

Mulle on tosi tärkeetä, että makuuhuone on siisti ja rauhallinen. Meillä ei oo koskaan ollut makkarissa telkkaria ja tuskin tulee koskaan olemaan. Mä tykkään siitä, että kun päivän askareet on tehty, voi makuuhuoneeseen mennä rauhottumaan.

Sen takia myös se, että makuuhuoneessa ei olis lattiat täys vaatekasoja ja sänky pedattu on mulle tärkeetä. Se, että makuuhuoneeseen astuessa olis ihana ja rauhallinen fiilis.

***

 

Lue myös miltä näyttää meiän: