Porkkanaa jäätelössä?

Kaupallinen yhteistyö: Vegepops

Kaikki vanhemmat varmaan puntaroi välillä sitä kuinka paljon herkkuja lapsilleen antaa. Sitä varmasti pohtii myös aikuiset ihan omalla kohdallaan.. 😉 Varsinkin kesän tullessa ja kuumimman jäätelökauden aikana.

Me ainakin mietittiin tosi paljon sitä, kuinka paljon annetaan Emman maistella herkkuja missäkin iässä. Oltiin ehkä vähän ehdottomia ennen Emman syntymää, oli tarkat suunnitelmat kuinka annetaan vasta sitten 2-vuotiaana ekan kerran jotain herkkua. No, siitä on vähän lipsuttu.. Mutta halutaan silti pitää kiinni siitä ettei mitään sokeriherkkuja mätetä päivittäin tai edes kolme kertaa viikossa.

Apetit Vegepops Porkkana-Vadelma on kasvis-marja-hedelmäjää, joka on valmistettu Suomessa, Turengin tehtaalla kotimaisista vastuuviljellyistä kasviksista, marjoista ja hedelmistä. Näissä Vegepopseissa ei oo lisättyä sokeria, ne on vegaaninsia eikä niissä oo maitoa tai gluteiinia.

”Löydä Kasvimaa jäätelöaltaasta” – sanotaan tästä Vegepops-jäätelöstä. Mun on pakko sanoa, että ensipuraisulta tää jäätelö ei ollut mikään tällaisen sokerihiiren lemppari. Mutta annoin toisen mahdollisuuden ja itse asiassa se maistui oikein hyvältä! Vadelma tuo siihen mun mielestä mehujäämaisuutta, koska porkkana myös maistuu sieltä. Emmalle tää uppoo, se on tärkeintä – annan mielelläni Emmalle tällaisia ei sokeripommi-jäätelöitä! 🙂

Vegepops porkkana-mango valittiin muuten vuoden 2018 suomalaiseksi elintarvikkeeksi! Mun mielestä hauska yksityiskohta on se, että Vegepopsin taustalla on elintarviketieteiden maisteri Rosa Tauriainen, hän kehitti tuotteen ollessaan jäätelötehtaalla kesäharjoittelussa. 🙂

Mä tykkään siitä, että ihan perus eskimo-puikkojen ja amppari-mehujäiden rinnalle on tullut tällainen terveellisempi vaihtoehto. Mä tiedän, että moni aikuinen ostaa Vegepopsin mielellään itelleen pieneksi herkuksi. Ja moni vanhempi ostaa Vegepopsin mielellään lapselleen.

Kotimaisuus on myös aina sellainen asia, mikä vaikuttaa mun ostopäätökseen. Jos on valittavana kaks tuotetta, joista toinen on ulkomainen ja toinen kotimainen – mä ostan lähes aina sen kotimaisen, ellei se oo triplasti kalliimpi! 😉

***

Onko Vegepopsit teiän perheessä jo tuttu juttu?