Jos en olis..

..naimisissa tai ylipäätään parisuhteessa olisin varmaan ihan pihalla nykypäivän sinkkumarkkinoista. 😀 Tinder tuntuu musta jotenkin kylmältä tavalta, vaikka se onkin varmaan tosi yleinen tapa hankkia treffiseuraa.

..personal trainer tai liikunta-alan yrittäjä, voisin olla ehkä kampaaja tai jonkinlaisissa markkinointihommissa. Jälkimmäinen näistä kiinnostaa tällä hetkellä ehkä eniten. Lukiossa haaveilin psykologin tai psykoterapeutin töistä.

..suomalainen, haluaisin ehkä olla tanskalainen. Mä oon jo pikkutytöstä ajatellut, että Tanska on ihana maa. Mun mielestä siellä on kaunista ja siellä on ihania, ystävällisiä ihmisiä.

..bloggaaja, tykittäisin varmasti mun facebook-feedin niin täyteen kuvia ja päivityksiä, että mun kaikki fb-kamut laittais mut boikottiin. Kirjoittaminen ja asioiden jakaminen muiden kanssa on mun mielestä ihana asia.

..äiti, en tiedä mitä olisin.

Tota viimeistä kohtaa en pysty avaamaan enempää, koska aukeaa kyynelkanavat muuten.

Aurinkoista ja iloista viikon starttia kaikille!