Terassi melkein valmis!

Kaupallinen yhteistyö: JYSK.FI

Mä oon niin innoissani!! Meiän terassi on melkein valmis! 🙂 Torstaina saapui terassikalusteet: pöytäryhmä, riippuvarjo ja aurinkotuoli. Oltiin molemmat Tuukan kanssa niin innoissaan, että kasattiin kaikki samantien.

Viikonloppuna käytiin ostamassa vähän kukkia ja joitain pikkupuita. 😀 Noista puista voi kasvaa kuulemma kolmemetrisiä. Haha! Mä oon oikeasti ihan täpinöissäni siitä, että meillä on oma terassi! Iso sellainen ja nyt siellä on ihanat kalusteetkin! Meiän terassille alkaa paistamaan aurinko n. klo 12 ja paistaa sitten siihen asti kunnes laskeutuu. Eli aurinkoa saa varmasti kesän aikana omalla terassilla!

Riippuvarjo DRAMMEN harmaa TÄÄLTÄ

Pöytä + tuolit, STRIB P150 musta +4 KOSTA musta TÄÄLTÄ

Aurinkotuoli UDSTRUP L58xP187 harmaa TÄÄLTÄ

Pehmuste aurinkotuoliin OSEN harmaa TÄÄLTÄ

Lyhty DOMHERRE TÄÄLTÄ

Led-lyhty BRISE TÄÄLTÄ

Puutarhatonttu EIKEHJORT TÄÄLTÄ

Me mietittiin ensin, että aurinkotuolin kohdalle oltaisiin ostettu sohva ja pieni pöytä, mutta tultiin siihen tulokseen, että aurinkotuoli on just passeli! Se mahdollistaa myös sen, että terassille jää sellaista ”vapaata tilaa”, eikä kaikki kalusteet oo ihan kiinni toisissaan. Sitä paitsi meillä odottelee varastossa kaasugrilli, joten sille on jätetty tilaa tuohon aurinkotuolin viereen. 😉

Mä nään jo sieluni silmin lämpimiä kesäiltoja, kun ollaan koko perheen voimin terassilla. Tuukka paistaa grillissä ruokaa ja me leikitään Emman kanssa auringon lämmittäessä ihanasti. Koirat makoilee jossain siinä vieressä ja kaikki on ihanasti. 🙂 Tiedättekö? Musta tuntuu, että mä rakennan tästä meiän kodista niin ihanan paikan, että kohta ei tartte lähteä enää mihinkään. 😀 Meistä tulee mökkihöperöitä Espoossa. 😉

Kesällä tällainen iso terassi on ehdottomasti mun mielestä yks lisähuone kodissa. Siellä voi syödä pöydän ääressä ja hengailla muuten vaan. Me ollaan aina unelmoitu Tuukan kanssa siitä, että olis helppo paikka johon vois mennä kesällä ottamaan aurinkoa. Sellainen, mihin koirat sais tulla ja missä olis vessa lähellä. No nyt meillä on sellainen meiän omalla takapihalla.

Mua vähän kiinnostais istuttaa terassille vielä jotain yrttejä. Myös tomaattipuu olis ihana! En vaan tiedä tykkääkö yrtit ja tomaattipuu aurinkoisesta paikasta kuinka paljon? Lisää kukkiakin olis kiva hankkia, mutta mitäs tässä kiirettä pitämään. Kun saadaan grilli kasattua voidaan kattoa miten paljon kukkia tai yrttilaatikoita vielä mahtuis mukaan. 😀 Hihii!!

Kuinka innoissaan voi olla? 😀 😀 😀

***