Herkullisin töhnämuna ja pääsiäisen viettoa.

Postaus sisältää maailman herkullisimman töhnämunan reseptin! 😀 OMG!!

Kattelin pääsiäistä ennen vähän erilaisten jälkkärien reseptejä netistä. Halusin tehdä alunperin jotain, missä olis mukana mämmiä. Mutta sitten löysin Pullahiiren leivontanurkasta Nutella-Töhnämuna reseptin!!

Tässäpä teillekin tämä super helppo ja AIIIVAN älyttömän herkullinen jälkkäriresepti:

  • 8 suklaamunaa
  • 150ml vispikermaa
  • 100g ranskankermaa (creme fraiche)
  • 150g Nutellaa
  • 1,5 rkl kaakaojauhetta

Leikkaa munista ”päät irti” ja asettele munakuppeihin kököttämään. Kaada kaikki muut ainekset kippoon ja vatkaa löysäksi vaahdoksi. Lusikoi löysä vaahto muniin ja pistä munat jääkaappiin muutamaksi tunniksi, jotta vaahto vähän paksuuntuu. Itse koristelin töhnikset vielä keltaisilla strösseleillä pääsiäisen kunniaksi. 😉

Oli siis ihan super super herkullista! Vähän niinku sulatettua mignon-munaa tuo sisus!! <3

Meillä oli pitkäperjantaina kylässä meiän hyvä ystäväpariskunta ja mulla oli vastuulla jälkkärit, Tuukka teki canneloneja lampaan jauhelihasta ja lisäks pistettiin pöytään vähän salaattia ja ruusukaaleja. 🙂

Pääsiäinen on lähtenyt täällä ihanasti liikkeelle siis. 🙂 Rentoa ja iloista pääsiäistä teillekin kaikille! <3

 

 

Lue myös mikä on meiän arjen pelastaja! 😉