Meiän arjen pelastaja ja pari muuta juttua! ;)

Kaupallinen yhteistyö: Verkkokauppa.com

Koirat, karvanlähtöaika ja pikkuinen taapero = jatkuva sotku kotona! 😀 Mä oon jo pidemmän aikaa haaveillut varsi-imurista, koska oon ajatellut sen olevan kätevämpi kuin normaali imuri. Ja näin todellakin on!!

Tämä Electrolux Ergorapido Animal -varsi-imuri on oikeasti helpottanut meiän arkea ihan suunnattomasti!! Se on niin helppo napata laturista ja suhauttaa alakerta ja yläkerta läpi. Ei sitä sähköjohdon ainaista ihmettelemistä, että riittääkö johto tosta ja tästä pistokkeesta kuinka pitkälle jne. Varsi-imuria on myös paljon kätevämpi kuljettaa alakerrasta yläkertaan ja takaisin. 🙂

Ja kaiken lisäksi, kuten mua IG:ssä seuraavat tietää: Emma, meidän taapero RAKASTAA tätä imuria!! 😀 Emma käy osoittamassa päivittäin imuria vessan nurkassa, jossa se on latauksessa. Sieltä kun imurin nappaa mukaan ja lähtee imuroimaan, Emma taputtaa hurjasti käsiään ja nauraa maha pyöreänä! 😀

Tässä imurissa on myös irrotettava pikkuimuri, jolla voi imaista pölyt tasoilta ja ahtaammista kulmauksista. JA pakko vielä sanoa, että kun imuri on suunniteltu ottamaan helposti koiran (ja kissan) karvat pois sohvalta tai matosta, niin se pitää täysin paikkaansa!!

Mä oon aina tykännyt Verkkokauppa.com:n palvelusta. Oon ostanut sieltä puhelimen, iPadin, meiän työhuoneen tietokoneen, sekä meiän molempien MacBookit on sieltä. Sen lisäksi ollaan ostettu sieltä aikoinaan Emmalle ”häirikkökeinu”, kuten sitä nimitettiin. 😀 Siis varsinaisesti koliikkivauvoille tarkoitettu keinu, mutta se rauhoitti silloin Emmaa myös tosi paljon. Oon siitä kirjoittanut tässä postauksessa enemmän.

Nyt Verkkokauppaa.com:iin on tullut myös tosi laaja valikoima kaikenlaisia lemmikkitarvikkeita ja RUOKIA!! Me ollaan tilattu Gerelle mm. Dagsmark Hämettä ja Hau-Hau Championia. On jotenkin tosi paljon helpompaa hakea autolla aina pari isoa säkkiä kerralla kotiin, kun kantaa lähikaupasta pikkusäkkejä kerran viikossa.

Gere on vähän allerginen poika, niin mm. nuo Häme ja Hau-Hau on sopineet sopinut tosi hyvin, koska ne ei sisällä vehnää. Häme on myös kaiken hyvän lisäks kotimainen tuote ja valmistettu siis Suomessa.

Gere on vähän sellainen hotkija syödessään, kuten varmaan kaikki labbikset! 😉 Löydettiin Verkkokaupasta super hyvä ruoka-astia: Enigma L-koko ,josta syöminen vähän hidastaa sitä hotkimista. 😀 Ja tottakai Pimullekin piti saada, ettei tuu kateelliseks isoveljelle. Haha! Pimulle tilattiin Enigma M-koko.

Tässä yläpuolella hauska video meiän asioinnista Verkkokauppa.comissa! 😀 Koko perhe, myös koirat on tervetulleita kauppaan sisälle. On todella kätevää, kun tuotteet voi tilata kotona netistä ja sitten vaan kävellä liikkeeseen sisään, hakea noutopisteeltä tuotteet ja ajaa takaisin kotiin!

***

Iloista ja rentouttavaa pääsiäistä kaikille teille!! <3