Sisustusjuttuja ja oikeita lehtiä!

Aurinko, kevät ja uusi koti! Ne on nostaneet mulla tosi kovan sisustuskuumeen! 😉 Oon selaillut sisustuslehtiä ja instagramissa ihastellut monia kauniita koteja. Ollaan otettu tavoitteeksi, että pääsiäisenä porattais viimeisetkin taulut seinille ja purettaisiin ne vikat pari laatikkoa, jotka on nyt piilossa varastossa. 😀 Haha!

Mun mielestä on myös ihanaa, kun voi ekaa kertaa ikinä miettiä pihan sisustusta!! Tai no terassin ja etupihan. Hirveesti on jo ideoita päässä ja oon muutamia sisustuskauppojakin jo kierrellyt. Haluaisin myös laittaa jonkinlaisia kukkaruukkuja terassille, että sais vähän sellaista viherpeukalo-hommaakin tehtyä.

Eteisen lipasto/kaappi TÄÄLTÄ

Mun mielestä on tosi rentouttavaa ja ihan erilaista selata oikeita paperilehtiä, kuin pelkästään instagramin feediä. Ootteko te samaa mieltä? Mä oon yrittänyt välillä ottaa itelleni päivän aikana sellaisia pieniä taukoja työnteossa, että otan jonkun lehden ja keitän kupillisen kahvia ja unohdan hetkeksi velvollisuudet.

En tietysti joka päivä näitä hetkiä ehdi ottamaan, mutta välillä. 🙂

Onko teillä suositella jotain ihania ig-tilejä tai hyviä lehtiä mitä selailla sisustuskuumeessa?

Tässä muutamia esimerkkejä kotilehdistä ja yks reseptilehtikin!

Kotivinkki – Inspiraatiota elämään!

Kotivinkki vauhdittaa iloiseen ja sujuvaan arkeen, innostaa kokkailuun ja käsillä tekemiseen sekä elää mukana perhe-elämän eri vaiheissa. Joka numero tarjoaa laajan kattauksen sisustusta, kokkausta, tee itse –ideoita, koskettavia tarinoita ja hyvää oloa.

Maku – Kotikokin paras ystävä!

Maku on unelmien ruokalehti, joka auttaa sinua onnistumaan keittiössä. Maku-lehteä tehdään yhdessä lukijoiden kanssa. Joka numerossa on runsaasti testattuja reseptejä: helppoa ja nopeaa arkiruokaa, leivontaa, juhlaideoita, sesongin raaka-aineita ja ruokailmiöitä.

Unelmien Talo&Koti – Iloa, väriä ja inspiraatiota!

Unelmien Talo&Koti on värikäs ideapankki, joka innostaa sisustamaan ja kannustaa tekemään itse ja sisustamaan kotia sesonkien mukaan. Joka numerossa ihania koteja, maalaisromantiikkaa, edullisia ostosvinkkejä, herkullisia leivonta- ja ruokaohjeita, suloisia pihoja ja innostavia tee itse –juttuja, käsitöitä ja askartelua.

***

Kun tilaatte jonkun lehden tai lehtiä nyt TÄSTÄ linkistä, niin lukijalahjana on nämä kolme tuotetta. On myös mahdollista valita ettei halua lainkaan tilaajalahjaa tai että ottaa tavaralahjan sijaan tilatun lehden tilauksen pidennyksen.

 1. Herkulliset piirakat –kirja, arvo 37 €: Tämä makoisa reseptikirja sisältää helpot ohjeet 60 makealle leivonnaiselle. Näillä suussasulavilla resepteillä tuot juhlan arjen keskelle tai loihdit juhlapöydän maistuvimmat herkut! Leivo klassikoita, raikkaita ja hedelmäisiä, viettelevän täyteläisiä, koko perheen herkkuja ja makuja maailmalta. Miltäköhän maistuisivat Pähkinä-juustotorttu, Mansikka-marenkitorttu, Missisipin mutakakku tai Kirsikka-piirakka?
 2. Naisten Magnus Paul –nahkalompakko, arvo 57 €: Kestävää laatua ja edustavaa tyyliä jokaiseen päivääsi! Ensiluokkaisesta nahasta tehtyä Magnus Paul lompakko on nautinto katsella ja käsitellä. Tässä upeassa nahkalompakossa kaikki tärkeä ja tarpeellinen pysyy hyvässä tallessa sekä järjestyksessä.
  • väri: musta, jossa vaalea beige raita.
  • koko: 9 x 17 cm.
  • vetoketjullinen kolikkotasku.
  • 16 korttitaskua.
  • 3 isoa taskua seteleille ja kuiteille.
 3. IvanaHelsinki Muumi-pikkulaukku (Moomin by IvanaHelsinki), arvo 40 €: Paola Suhosen suunnittelema kaunis Muumi-kuosinen pikkulaukku on juuri sopiva kännykälle, meikeille tai muille pikkutavaroille. Voit käyttää myös olkalaukkuna.
  • Pitävä klipsilukko.
  • Irrotettava olkaketju, pituus 120 cm.
  • Materiaali ihanaa ja ylellistä polyesterisatiinia.
  • Koko: 12 x 18 cm.

***

 

 

Lue myös: Meiän olohuone

ja Oikea ruokapöytä