Jokaiseen tahraan oma aine?

Kaupallinen yhteistyö: Tolu

Kodin siivouksessa oon pitkälti toiminut samalla tavalla kuin aikoinaan ihon puhdistuksessa: kaikkeen samaa. 😀 Kunhan on yksi saippua – sillä voi pestä kaiken naamasta varpaisiin. Ja kunhan on yksi suihkutettava puhdistusaine – sillä voi pestä niin hellan kuin vessan peilin. Haha! MUTTA onneks oon viisastunut iän myötä.

Niin sanottuun ”ongelmalikaan” (kalkki ja saippua kylpyhuoneessa ja rasva keittiössä) on hyvä käyttää oikeasti juuri siihen tarkoitettua tuotetta. Eikä tämä oo edes mikään markkinointikikka, vaan ihan tosi juttu. 😉 Kalkki-ja saippualian irrottaa parhaiten hapan puhdistusaine ja rasvalian parhaiten emäksinen. Tolulla tuli viime syksynä uudistuneet Kylpyhuone ja Keittiö sprayt, ne sisältää ainesosan, joka tekee pinnalle suojaavan kalvon, joka estää lian tarttumisen niin helposti. Tarkoittaen siis sitä, että ihan niin usein ei olis pakko hinkata ja hangata kaikkia tasoja.

Mä oon oppinut pitämään siivoamisesta vasta ihan aikuisena. Vieläkin teen välillä sitä ”mukasiivousta”, josta joskus hetki sitten teille kirjoitinkin. 😉 Mutta nykyään ihan oikeasti myös tykkään siivoamisesta. Täällä uudessa kodissa on ihan eri fiilis pitää paikat puhtaina ja pinnat kiiltävinä. Me imuroidaankin melkein joka päivä nykyään! 😀

Kun on oikeanlaiset tuotteet ja jotenkin sellaiset ”helpot” tuotteet, millä tehdä – on tekeminen paljon mielekkäämpää. Kun tietää, että esim. juuri tää aine toimii ikkunoihin ja tää aine parkettilattioihin, on paljon helpompi lähteä siivousta tekemään.

Koskien kaikkia Tolu spray-tuotteita: uudessa suuttimessa on käytetty vähemmän muovia ja sen avulla säästetään yli 400 000 kiloa muovijätettä (globaalilla) vuositasolla. Tää oli mun mielestä ihana asia!! Nyt kun on käynnissä muoviton maaliskuu, on itsekin kiinnittänyt paljon enemmän huomiota kaikkeen ekologisuuteen.

Kyllä mulla ainakin tuotteen arvoa nostaa ekologiset toimintatavat siellä tuotannon puolella. Sen lisäksi tuotteen ulkonäkö, tässä tapauksessa tuoksu ja toimivuus on niitä juttuja, jotka merkkaa. Mä ihastuin tuoksun ja ulkonäön perusteella ”Tunturin kevät” -yleispuhdistusaineeseen. 😉

***

Miten teillä hoituu siivoushommat? Samalla saippualla kaikki paikat? 😉