Vastauksia!

Kiitos kaikille kysymyksistĂ€! 🙂 Hauskoja sellaisia! TĂ€ssĂ€ kysymykset ja niihin vastauksia!

Oletko syntyperÀinen suomalainen? MikÀ on syntymÀpaikkasi? EntÀs tyttönimesi (eli alkuperÀinen sukunimesi)?

Olen kyllĂ€ syntyperĂ€inen suomalainen. Olen syntynyt HelsingissĂ€ ja olen itse asiassa paljasjalkainen helsinkilĂ€inen kolmannessa sukupolvessa. Tyttönimeni olenkin joskus tÀÀllĂ€ kertonut, se on Dyrendahl-Nyblin. 🙂

Semmonen kysymys tuli mieleen, ettÀ mitÀ sellaista urheilulajia haluaisit kokeilla, mitÀ et ole vielÀ koskaan kokeillut?

Taitoluistelua! Se olisi mahtavaa! Joskus pienenÀ tyttönÀ haaveilinkin taitoluistelun tai baletin harrastamisesta.

MikÀ oli haaveammattisi lapsena? EntÀs teini- iÀssÀ?

Kampaaja! 🙂 Se oli haaveammatti lapsena ja myös vĂ€hĂ€n vanhempana. Mietin ennen liikunta-alalle suuntaamistani vahvasti myös kampaajakoulutusta. Teini-iĂ€ssĂ€ taisin haaveilla toimittajan työstĂ€, muotilehdessĂ€. 😉

Oletteko miettineet Emmalle sisarusta? Ja kuinka kauan suositeltiin uutta raskautta sektion jÀlkeen?

Ollaan me sitĂ€ mietitty. VielĂ€ ei ole kuitenkaan tehty mitÀÀn ratkaisua suuntaan tai toiseen. 🙂 Sektion jĂ€lkeen muistaakseni suositeltiin vĂ€hintÀÀn puolta vuotta ennen uutta raskautumista. Vai olisiko ollut jopa vuotta. En muista. 😀

Haaveiletko hankkivasi pianon taas jÀlleen, jos ja kun isompaan asuntoon pÀÀsette muuttamaan?

No siis sehĂ€n olisi aivan ihana! Mietin jo, ettĂ€ olisi niin ihana opettaa Emmalle pianonsoittoa ja sitten yhdessĂ€ soittaa ja laulaa. 🙂 Vaikka mieheni onkin tuosta pianon kantamisesta muutoissa vĂ€hĂ€n eri mieltĂ€.. 😉 niin voi silti olla, ettĂ€ piano vielĂ€ joskus meille rantautuu.

Oletko suomenruotsalainen tai siis kaksikielinen?

En ole. IsĂ€ni oli kaksikielisestĂ€ perheestĂ€, mutta meillĂ€ ei koskaan puhuttu ruotsia kotona. Suomella siis mennÀÀn! 😉

MitÀ mieltÀ olette Emman/taaperoiden sokerinsaannista? Sallitteko esim. Emmalla sokerillisia tuotteita, vai onko kaikki sokerittomia?

Olen sitĂ€ mieltĂ€, ettĂ€ alle 1-vuotiaalle ei tarvitse sokeria antaa. SiitĂ€ eteenpĂ€in taasen ajattelen niin, ettĂ€ karkkia ja pullaa sun muita ei todellakaan tarvitse antaa, mutta jos jossain tuotteessa on vĂ€hĂ€n lisĂ€ttyĂ€ sokeria (esim. joku jugurtti) ei se maailmaa kaada jos pikkuinen syö sitĂ€ lusikallisen tai pari. Toki jĂ€rki pÀÀssĂ€, ei tuotteita jossa on sokeria tarvitse tuputtaa lapselle. 🙂 Ehdottomuus ihan kaikessa on asia, jota koitan vĂ€lttÀÀ niin kasvatuksessa kuin kaikessa muussakin. Esimerkiksi jÀÀtelöÀ on Emma saanut maistaa, kuten omaa synttĂ€rikakkuaankin lusikallisen verran. 😉 Mutta jokainen tekee sokerin ja/tai suolan kanssa omat valintansa.

MikÀ on sun paras kauneudenhoito niksi?

KyllÀ mÀ sanon, ettÀ paras on se, kun pesee iltaisin meikit pois naamalta ennen nukkumaanmenoa. Ja varmaankin se, ettÀ löytÀÀ juuri omalle iholle sopivat tuotteet. Tarpeeksi kosteuttava tai jotain muuta, riippuen siitÀ millainen iho on omissa kasvoissa.

***