1vee-synttärit!

Lauantaina juhlittiin Emman yksivuotis-syntymäpäivää. Se tuntuu ihan käsittämättömältä!! Maanantaina 6.pvä tulee virallisesti vuosi mittariin. Miten tämä vuosi onkaan voinut mennä näin vauhdilla.

Juhlat pidettiin Kalliossa, kahvila Rootsin alakerrassa. Ihan mahtava tila! Suosittelen tilaa, jos on järkkäämässä yksityistilaisuutta! Henkilökunta oli avuliasta ja joustavaa. Talon puolesta oli tilattu kahvit ja teet ja saimme sieltä puuttuvat tarjoiluvadit ja kakkulapiotkin, vaikkei niitä sopimuksessa mainittukaan.

Menin lauantaina klo 11 jälkeen Rootsiin järkkäilemään tilaa juhlakuntoon, veljeni tuli avukseni ja jo valmiiksi viihtyisästä tilasta muodostui lasten synttärikemupaikka tuossa tuokiossa! 🙂

Sovittiin Tuukan kanssa, että hän tulee Emman kanssa perästä. Näin saatiin meille veljeni kanssa vähän aikaa rauhassa järjestellä tila valmiiksi. 😉 Synttärisankari saapuikin iskän kanssa sitten jo hyvissä ajoin ennen vieraiden saapumista ja pääsi tutustumaan omien synttäriensä juhlatilaan rauhassa.

Ilmapallot oli kova juttu! Kaikkien lasten mielestä. Oli kivaa, kun juhlissa oli niin paljon Emman vauva- ja taaperokavereita aikuisten lisäksi. On ihana seurata vierestä, kun Emma oikein silmin nähden nauttii muiden lasten seurasta. Esimerkiksi ystäväni Saran tyttö Lily sai Emman ihastuksen puolellensa samantien. Sitten jaettiinkin jo pusuja ja naurunremahduksia.

Juhlat oli kyllä ihan menestys. Tunnelma oli jotenkin todella iloinen ja mukava koko ajan. Lastenlaulut soi taustalla ja pikkuisten iloiset kiljahdukset ja välillä pienet itkut värittivät tunnelmaa. Vaikka juhlien järjestäminen onkin oma juttunsa, ei minua nämä juhlat stressanneet ollenkaan. Tiesin, että nämä juhlat onnistuu. Veljeni teki juhliin fetapinattipiirasta ja toi mansikkajuustokakkua. Ystäväni Sara teki upean synttärikakun. Ilmapallot, lautaset, kupit, kipot ja koristeet haettiin aivan ihanasta kemukaupasta Pop Up Kemuista! Kannattaa tutustua tuon kaupan tarjontaan! 😉

Oikeastaan tiesin jo etukäteen, että ns. puitteet on kyllä kunnossa. Tiesin myös sen, että Emma viihtyy kun on paljon ihmisiä ja lapsia ympärillä. Äidin syliin tultiin vähän väliä varmistamaan, että äiti on paikalla. Mutta vierastamista ei pienellä sankarilla näkynyt lainkaan. Myös mummun ja iskän syliin kivuttiin välissä. <3

Juhlien jälkeen oli tosi mukava mieli. Olen niin iloinen, että Emmalla on näin ihania ihmisiä ympärillään. Ensimmäiset synttärijuhlat on aina ensimmäiset, niissä on jotain taikaa ja paljon merkitystä. Hengessä mukana oli myös mm. mummi ja vaari ja muutama muu tärkeä, jotka ei juhliin tällä kertaa päässyt.

Synttärisankari oli aika poikki juhlinnasta ja ilta menikin vähän yliväsymyksen piikkiin, mutta se oli sallittavaa ja ymmärrettävää. <3 Ihana, pieni sankarimme!

Synttärisankari, äiti ja iskä & kaikki kummit!

Kiitos teille kaikille ystäville, perheelle ja kummeille!! Kiitos Roots tästä mahtavasta tilasta ja kiitos Pop Up Kemut kaikista ihanista härpäkkeistä!

Tuo minun mekkoni on Bubbleroomista, siitä moni kyselikin jo IG:ssä. TÄSTÄ pääset kurkkaamaan mekkoa.

***

Iloista sunnuntaita kaikille!