Meidän yhteisvoima!

Monna ja Tuukka, MT Personal Training, #perhepursiainen … Mitä kaikkea ja onko jopa liikaa yhdessä?

Kuulen monesti kahdenlaisia kysymyksiä tai ajatuksia meistä. Toinen on se, että ihastellaan kuinka saamme tehdä töitä yhdessä, olla perhe ja pariskunta ja vaikka mitä yhdessä. Toinen on se, että miten te jaksatte toisianne joka jutussa. 😀

Me saamme toisistamme virtaa, tukea ja rohkeutta. Uskallusta ottaa askelia eteenpäin ja kohti uusia juttuja. Mutta myös paikan, jossa voi kertoa olevansa ihan loppu ja väsynyt ja epäonnistunut jossain. Silloin toinen antaa sen tuen ja vie koirat ulos tai tiskaa tiskit, vaikka olisi toisen vuoro.

On rikkaus saada tehdä töitä yhdessä. Toinen ymmärtää aina miltä jokin asia voi tuntua tai voi antaa vinkkejä joihinkin juttuihin. Jos toinen olisi kirjastonhoitaja ja toinen liikunnanopettaja, ei toisen työstä tietäisi niin paljoa. Eikä vertaistukea osaisi antaa samalla tavalla.

Siitä, että emme tekisi samaa työtä yhteisessä yrityksessä olisi myös varmasti plussapuolia. Yksi iso niistä olisi se, että työaika ja vapaa-aika olisi todella paljon helpompi erottaa toisistaan.

Mun housut – TÄÄLTÄ

Mun toppi – TÄÄLTÄ

Tuukan huppari – TÄÄLTÄ

Scitec heraproteiini – TÄÄLTÄ

Me kuitenkin saamme yhdessä aikaan todella paljon. Meillä on huomattava kyky tsempata toisiamme ja mennä vaikka läpi harmaan kiven, jos keksimme jonkun hyvä idean.

Kun vaikkapa pari viikkoa sitten istuimme olohuoneen sohvalle Helsingin CitySurvivorsin jälkeen, saimme yhdessä huokaista ja yhdessä iloita. Saimme jakaa sen onnistumisentunteen ja samalla kovan väsymyksen.

Vaikka mihin tämä työrintama minua veisi tulevaisuudessa, aion aina olla silti yksi osa MT Personal Trainingia ja meidän tiimiä! 🙂

Hei, nyt tämän viikon sunnuntaihin asti  saatte alekoodin Fitnesstukun verkkokauppaan, alekoodi on MONNA3817, sillä saa 10% alennusta kaikista verkkokaupan tuotteista paitsi Big Buy-tuotteista.

Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tarjouksiin.

***