8 kk synnytyksestä

Kaupallinen yhteistyö: Bio-Oil

Siitä on nyt tasan kuukausi, kun tulin ”ulos kaapista” raskausarpieni kanssa. 😉 Sen jälkeen (ja pari viikkoa jo sitä ennen) olen käyttänyt päivittäin Bio-Oilia vatsaani. Ja ihan hurjaa on se, että nyt jo näkyy tuloksia! Voin sanoa ihan rehellisesti, että jopa itse vähän epäilin voiko tässä käydä näin hyvin. 😀

Kahdeksan kuukautta sitten heiluin ison mahani kanssa pitkin Töölön katuja. Viimeiset päivät ja viikot oli raskaita, en jaksanut oikein edes kävellä kunnolla, koska mahani oli niin valtava. Vatsanahkani oli ”revennyt” ihan viimeisillä viikoilla ja arpia oli paljon. Synnytyksen jälkeen meni varmasti pari kuukautta, että en edes ajatellut vatsani ulkonäköä. En edes jaksanut.

Muistan, että ennen raskauden loppumetrejä mietin, kuinka olen jo maaliskuussa takaisin Taitoliikuntakeskuksella tekemässä päälläseisontoja ja vatsani on takaisin ”oma itsensä”. En myöskään ajatellut, että minulle tulee raskausarpia. Säästyin niiltä niin pitkälle raskautta, että tuulettelin jo itsekseni ettei niitä edes tule. No, vähänpä tiesin.

Kuva viimeisiltä päiviltä ennen synnytystä ja noin viikko synnytyksen jälkeen.

Kun reilu kuukausi sitten sain Bio-Oil -purkin käteeni, mietin hiljaa mielessäni ”mitähän tämäkin muka oikeasti auttaa”. Taas kerran saan sanoa, vähänpä tiesin. On uskomatonta, että ihon rasvaaminen oikeasti auttaa arpien haalistumiseen. Ja kun Bio-Oilista sanotaan, että paras tulos tulee noin kolmen kuukauden käytön jälkeen, niin voin kyllä sanoa odottavani innolla ja luottavaisin mielin! 🙂

29.5 / 29.6

Voihan nekku! 😀 Vaikka kirjoitinkin teille silloin toukokuun lopussa tässä postauksessa, että arvet kertoo elämästä ja niitä ei todellakaan tarvitse hävetä – niin kyllä minä myönnän, että olen tietysti iloinen tähän tulokseen! Mutta tottakai olen edelleen sitä mieltä, että arvet kertoo elämästä eikä niitä tarvitse hävetä! Mahani ei tietysti vielä ole mikään siloisita siloisin, mutta kyllä nuo arvet on ainakin minuun silmään haalistuneet!

Vai mitä olette mieltä?

Olen muutenkin pitänyt Bio-Oilia nyt mukana laukussa, koska se rauhoittaa myös kivasti jos iho pääsee kärtsähtämään auringossa. Ja vaikkei tämä alkukesä olekaan mikään hurjan kuuma ja aurinkoinen ollut, niin olen minä pari kertaa saanut punoittavat olkapäät ja dekolteen. Vaikka aurinkorasva on ollut käytössä. Näihin kohtiin olen sitten sipaissut Bio-Oilia.

Tiestittekö te myös sen, että Bio-Oilia voi tosiaan käyttää raskausarpien rasvaamisen lisäksi moneen muuhun?

  • Muiden ihonsävyn epätasaisuuksien häivyttäminen
  • Kuivan ja kuivuneen ihon kosteutus
  • Sopii hoitamaan auringonpolttamaa ihoa tai kuivunutta talvi-ihoa
  • Sopii lositavasti kylpyöljyksi

Voit lukea vielä lisää Bio-Oilista TÄÄLTÄ. Ja kyllä minä tosiaan ihan käsi sydämellä voin omien kokemusteni perusteella tätä tuotetta suositella! <3

***