Meidän juhannus ❤️

Meidän juhannuksen vietto alkoi jo torstaina. Lähdimme aamupäivällä ajelemaan kohti Turun saaristoa. Olemme olleet jo monena kesänä peräkkäin Kustavissa ja muuallakin saaristossa lomalla, mutta varsinkin tämä Kustavi on muodostunut meille lempipaikaksi.

Juhannusta emme kuitenkaan ole täällä koskaan viettäneet. Viime juhannus vietettiin Helsingissä samaisessa hyvässä seurassa, kuin tänäkin vuonna. Mutta yksi pieni prinsessa oli vielä viime juhannuksena vatsan sisäpuolella. 😉

Me saavuimme Kustaviin Tuukan, Emman ja koirien kanssa tosiaan jo torstaina ja Hanna ja Antti perästä sitten perjantaina, juhannusaattona.

Torstaina me ihmettelimme tätä kaunista paikkaa ja sinistä taivasta. Mökki on hyvin vaatimaton sisältä, mutta ihan kaikki mitä tarvitsee – löytyy. Ei ole telkkaria, ei radiota. Mutta on jääkaappi, suihku, vessa ja sängyt. 🙂 Mitäs sitä muuta tarvitseekaan.

Oikeasti on todella virkistävää välillä viettää aikaa tällaisessa ympäristössä. Tietokonekin on pysynyt kiinni to-su välin kokonaan. On tullut keskityttyä siihen olennaiseen ihan 100%, eli rakkaiden ihmisten seuraan. Emma on oppinut nousemaan seisoma-asentoon tukea vasten ja on siitä aivan innoissaan.

Juhannusaattona heräiltiin seitsemän tienoilla ja aamupuuhien jälkeen lähdettiin tekemään pieni treeni. Koirat jäi mökkiin siksi aikaa lepäilemään aamulenkiltä väsyneinä. Treenin jälkeen pistettiin itsemme kuntoon ja lähdettiin Anttia ja Hannaa vastaan Kustavin keskustaan.

Kävimme lounaalla ihan super ihanassa paikassa nimeltään Peterzens ja nautimme auringosta. Jälkkäriksi lähdettiin syömään ”kuuluisan herkullisia” munkkeja Kustavin Savipajalle, joka sekin on aivan ihana paikka. Sen jälkeen tulimme leirintäalueelle ja loppuilta meni grillaillessa, kokkoa katsellessa ja juhannussalon nostokin päästiin todistamaan.

On ollut ihan super leppoisa ja ihana juhannus. Emma on päässyt kokemaan ensimmäistä kertaa monia asioita. Nurmikolla istuminen ja ruohon repiminen on kivaa puuhaa. Myös saunassa Emma pääsi käymään ja istumaan pesuvadissa. 😉

On ihanaa viettää aikaa seurassa, jossa on niin helppo olla ettei tarvitse miettiä ollenkaan mitä voi sanoa / tehdä ja mitä ei.

Me jatkamme vielä lomailua ja tästä saariston tunnelmasta nauttimista. Läppärin kansi laitetaan kiinni tämän postauksen jälkeen ja avataan sitten taas joskus. 😉

Ihanaa sunnuntaita kaikille ja toivottavasti teilläkin on ollut ihana juhannus! ❤️