Voita o.b.® :t vuodeksi!

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ Johnson & Johnson Consumer Nordic

Joku käyttää niitä kainaloissa hikilappuina, joku poskipäillä ”meikkijarruina” silmämeikin tekovaiheessa. Varmasti suurin osa kuitenkin käyttää niitä pikkuhousuissa.. Nimittäin pikkuhousunsuojia! 😀

Ajatelkaa, niin arkinen asia, sellainen joka ihan varmasti 99% naisille on tuttua juttua. Mutta siitä ei puhuta. Noh, en minäkään tietysti ystävieni kanssa keskustele pikkuhousunsuojista, tamponeista tai siteistä. 😉 Mutta tavallaanhan se on hassua: pikkuhousunsuojat, käyttääkö niitä vai ei, on vähän sama asia kuin Seiska-lehti ja Salatut elämät? Kaikki käyttää, mutta kukaan ei myönnä. 😀

o.b.® on lanseerannut nyt uuden valikoiman pikkuhousunsuojia. On super ohutta, normaalia ja extra pitkää. Jokainen nainenhan on erilainen ja tarpeet erilaisia. 😉 o.b.® on parantanut naisten elämänlaatua yli puolen vuosisadan ajan. Tähän ajanjaksoon mahtuy sekä naisten vapautuminen että seksuaalinen vallankumous: onhan elämä nyt ihan erilaista kuin 60 vuotta sitten.

Hassua, kun aloin kirjoittamaan tätä postausta, sain sähköpostiini postaustoiveen nuorelta lukijaltani. Hän pyysi, että kirjoittaisin blogissa kuukautisista. Siitä, että miten erilaisia ne ovat jokaisella naisella ja miten ne vaikuttavat esimerkiksi mielialoihin.

Kuukautiset on sellainen juttu mistä ainakin meille joskus puhuttiin ala-asteella koulussa. En tiedä puhutaanko siitä enää, mutta ei se silloinkaan kyllä ollut kuin korkeintaan yksi tunti. 🙂 Mutta kyllähän kuukautisista pitäisi voida puhua. Ja kertoa nuorille tytöille mitä on tulossa ja miten ne voi vaikuttaa mielialoihin ja ihan fyysisestikin, maha voi turvota ja muutenkin kroppa kerätä nesteitä kuukautisten aikoihin.

Muistan vielä tarkalleen sen päivän, kun omat kuukautiseni alkoivat. Olihan siinä vähän ihmeteltävää ja se jotenkin jopa pelästytti alkuun. Mutta äitini kertoi minulle sitten mistä on kyse ja sen jälkeen kaikki on ollut normaalia niihin liittyen. Muistan, että äitini kertoi omista vatsakivuistaan kuukautisten aikaan ja myös siitä, että silloin voi vähän kiukuttaa enemmän kuin normaalisti. 😉 Kyllä minä ainakin aion kertoa tästä myös minun pienelle tyttärelleni sitten kun on sen aika.

Saa nähdä kuinka pikkuhousunsuojat, siteet ja tamponit siihen päivään mennessä kehittyvät, vai onko ne ihan samanlaisia sitten kuin nyt. Onhan nämä intiimihygienian tarvikkeet ihan välttämättömiä ja super hienoa on, että niitä koko ajan kehitellään paremmiksi!

Näköjään täällä meillä on löytynyt vielä yksi tapa käyttää pikkuhousunsuojia; pikkuvauvan leikkikaluna. 😉

***

Mutta arvatkaapas mitä?! Saan kunnian arpoa yhdelle lukijalle o.b.® :t vuodeksi!!!

Kommentoimalla tähän postaukseen olet mukana arvonnassa! 🙂 Kilpailu alkaa NYT ja päättyy torstaina 22.6 klo 12! Voittajan ilmoitan blogissa juhannuksen jälkeen! 🙂
Ps. Saa kertoa jos on joku hauska tapa, miten itse käyttää pikkuhousunsuojia, kuten hikilappuina kainaloissa tms.. 😉

***