Kuvauspäivä nro 2

Vitsit! Eilen meillä oli taas meidän tulevan kirjan kuvauspäivä. Oli ihan tosi kiva päivä, aurinko paistoi ja oli jotenkin tosi hyvä tunnelma kuvauksissa. Sai nauraakin niin paljon, että meinasi mennä ihan hysterian puolelle välistä. 😀

Vaikka meillä tuntuukin olevan koko ajan monta rautaa tulessa, niin kyllä se vaan niin on, että kun ne raudat ovat näin makeita – ei haittaa vaikka kuinka roihuaisi.

Silloin kun on loistava ja yhteensopiva tiimi tekemässä hommia, ei työt tunnu työltä. Tällaisista päivistä saa niin paljon energiaa ja uskoa omaan tekemiseen.

Meillä on kirjassa tosiaan ihan huikea tiimi! Kustantamona on siis Tammi. Kustannustoimittajana meillä on ihana Jenny Belitz-Henriksson. Valokuvaajana toimii Teemu Kuusimurto ja kirjan taittajana Oskari Sarkima. Ja vaikka minä en kaikesta kaikkea tiedä, niin sen kyllä tiedän, että tässä on aivan rautainen kolmikko! Olemme siis Tuukan kanssa todella hyvissä käsissä.

Nyt on purkissa siis jo kahden kuvauspäivän verran materiaalia ja elokuussa jatketaan! 🙂 Nyt me pidetään kesälomaa, kuten kuvaajakin. 🙂

Olen kyllä niin fiiliksissä tästä ja odotetaan jo tämän kirjaprojektin suhteen ensi kevättä! Sitä, kun kirja ilmestyy kirjakauppoihin!! 🙂 Niin ja syksyllä sitten tosiaan saadaan kertoa lisää kirjan sisällöstä. Wipii!!

Ihanaa tiistaita kaikille!