Lomakohde vaihtui..

..mutta hyvällä fiiliksellä! 🙂

Kävimme Emman kanssa lääkärissä keskiviikkona ja lääkäri suositteli jättämään lentämisen väliin. Hän sanoi, että ei hän toki sitä kiellä, mutta kertoo nyt vain sen mitä itse ammattilaisena tietää. Joku toinen lääkäri olisi voinut sanoa, että ei muuta kuin lentoon vain. Me päädyimme nyt siis ratkaisuun, että Kreeta on ja pysyy – voimme sinne matkustaa koska tahansa uudestaan. Tällä lomalla me matkustamme Ruotsiin.

Tämä oli meille stressittömämpi ratkaisu. City Survivorsin jälkeen olemme olleet aika puhki ja poikki. Emman tukkoisuus ja yskäisyys ei helpottunut keskiviikkoon mennessä, joten päädyimme perumaan Kreetan lomamme. Tässä välissä täytyy kiittää Tui:ta, että heillä on niin joustava peruutussysteemi. Emman lääkärintodistusta vastaan saamme matkan summan lähes kokonaan takaisin.

Me päädyimme yhteistuumin sitten lääkärikäynnin jälkeen Tuukan kanssa siihen, että emme halua ottaa sitä riskiä, että Emma-pieni joutuisi kärsimään lentomatkan vuoksi. Olisi voinut käydä niin, että Emma olisi tyytyväisenä nukkunut koko lennon, eikä nousut ja laskut olisi tukkoisessa pienessä päässä tuntunut missään. Mutta sitten olisi ollut se mahdollisuus, että laskut ja nousut olisi ollut täyttä tuskaa pienelle. Sitä riskiä emme halunneet ottaa ja päädyimme vaihtamaan lomakohdetta. 🙂

Matkaamme iloisin mielin Turun kautta Tukholmaan ja siellä pieneen ihanaan hotelliin merenrannalla. Vietämme siellä ihanan loman ja Kreetalle voimme lähteä vaikka ensi syksynä. 🙂

 

***

Postauksessa Emman päällä on Jollyroomin lastenvaatevalikoimasta Tiny Treasuren Unicorn Lahjapaketti -setti. Tiny Treasurelta löytyy ihania tuotteita muutenkin, esim. tämä housusetti ja bodysetti. Niitä on myös vaaleansinisenä. 😉 Ne on valmistettu luomupuuvillasta ja ne on ovat ekologisesti valmistettuja.

Sain Jollyroomilta tämän koko setin arvottavaksi blogiin: 1 Unicorn lahjapaketti -setti, 1 housusetti ja 1 bodysetti (kaikkiin linkit tuossa ylempämä). !! 😊❤

Koko tuo paketti arvotaan tähän postaukseen kommentoneiden kesken. Voittaja saa valita haluaako paketin vaaleanpunaisena vai vaaleansinisenä. Kilpailuaika päättyy lauantaina 29.4.

Otan voittajaan yhteyttä sähköpostitse.

Jee! 🙂 Onnea kisaan! 😉

 

 

 

*Yhteistyössä: Jollyroom