Yhdet parhaimmista!

Olen ennenkin hehkuttanut Biancaeven housuja! Ja hehkutan taas! ūüėČ Minulla on muutama merkki, joihin luotan treenihousupuolella ja niist√§ TOP3:ssa on Biancaneve, 2XU ja uusimpana tuttavuutena Yvette. Kaapistani l√∂ytyy kuudet Biancaneven housut ja se ehk√§ kertoo sen, ett√§ todellakin tykk√§√§n t√§st√§ mallista! <3

Muutamia paitojakin minulta löytyy Biancanevelta, treenitoppeja ja pari pitkähihaista. Tykkään niistä malleista todella paljon ja tämä postauksen kuvissa näkyvä pitkähihainen on aivan ihanan pehmeän tuntuista materiaalia.

Minulle treenihousuissa tärkeintä on se, että ne eivät valu päältä. Ettei koko ajan tarvitse olla nykimässä vyötäröltä ylöspäin. Tietysti istuvuus ja materiaali tulevat heti perään kakkosena. Ja täytyy sanoa, että nämä kaikki kolme asiaa täyttyvät kyllä todellakin Biancaneven housuissa.

Biancaneve on suomalainen yritys, pienellä tiimillä he tekevät töitä ja tekevätkin todella hyvin! Heiltä tilataan mm. yksilöllisiä esiintymisasuja maailman parhaille taitoluistelijoille ja fitness-urheilijoille ympäri Eurooppaa. Minua kiinnostaa aina tarinat yritysten takana, varmasti koska itsekin olen pienyrittäjä. Ostan mielelläni suomalaisen tekijän urheiluvaatteita ja pistän pari euroa enemmän lompakostani, kun tiedän miten tuotteet tehdään ja ketkä siellä kaiken takana häärää.

Postauksen kuvissa olevat housut: B – Sweet leggins

Postauksen kuvissa oleva paita: B Cheerful

Ja apua, miten makeet nää on: B Lean leggins РSand Glossy

 

Ja tied√§ttek√∂ mit√§?! Nyt saankin jakaa teille pelk√§st√§√§n minun lukijoilleni tehdyn alekoodin! Saatte¬†KAIKISTA Biancaneven-tuotteista -20% alea¬†(my√∂s jo alennetuista) ja postikuluista my√∂s, jos tilaatte 1.toukokuuta menness√§!!¬†Eli koodilla MONNATREENAA on voimassa t√§m√§ alennus 1.5 asti! Tuonne siis –>¬†www.biancaneve.fi