Loma vaakalaudalla?!

Meidän kauan odotettu loma Kreetan lämmössä on nyt vaakalaudalla. 🙁 Emma tuli kipeäksi sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Hän on ihan tukkoinen ja yskii kovasti. Kuumetta ei ole, ruoka maistuu ja on muutenkin iloinen oma itsensä, mutta nenä vuotaa niin pirusti. Nyt jännitämme, meneekö flunssa ohi vai meneekö se korviin tai jotain muuta ns. pahempaa. Ja että päästäänkö me lentoon, jos toinen raukka on ihan tukkoinen. 🙁

Harmittaa ihan älyttömän paljon, jos ei päästä lähtemään!! Ollaan koko kevät odotettu, että sitten kun ensimmäinen CitySurvivors on ohi, päästään kolmistaan Emman ja Tuukan kanssa nautiskelemaan ulkomaille.

No vielä ei aiota heittää kirvestä kaivoon. Tänään Emman kummitäti tulee tekemään Emmalle osteopatiahoidon, jolla saadaan vähän lymfakiertoa parannettua ja sillä kuonat liikkeelle. Osteopatiasta voi olla myös apua korviin. 🙂 Innolla odotan! Ja sitten tietysti mennään lääkäriin, jos Emman olo menee huonommaksi. Tänään hän on ollut jo vähän parempi kuin eilen.

On sipulit leikattuna sukassa, on kirjoja pinnasängyn jalkojen alla (toisessa päässä tietysti vain 😀 ), on höyryhengitelty, pistetty suolatippoja BabyMistiä nenään. On käytetty niistäjää ja vicksiäkin hierottu sängyn päätyyn.

Eilen annoin Emmalle mustikoita tuollaisen tosi hyvän ”imeskelyvälineen” kautta. 🙂 Emma nautti täysillä, kun sai imeskeltyä tuolta mustikkamehua ja samalla sai c-vitamiinia flunssan karkoitukseksi! 😉

Onko teillä kokemuksia flunssaisen vauvan kanssa lentämisestä? Puuduttavia korvatippoja on käyty jo ostamassa ja huomenna käydään lääkärissä ihan varmuuden vuoksi tarkistamassa korvat ja muutenkin vointi. Jos niikseen tulee, otetaan varmuuden vuoksi antibioottikuuri matkaan mukaan. Sitä ei mielellään anneta jollei ole ns. ”pakko”. Tietysti jos korvatulehdus on, antibiootit syödään. 🙂

Mutta juu, vielä olisi pari päivää aikaa Emman tervehtyä. Jos ei parane ja lääkäri sanoo eit lentämiselle, niin sitten keksitään jotain muuta. Harmittaa vaan, kun niin kovasti ollaan lomaa odotettu.