City Survivors 1.0

Lauantaina 22.4 kilpailtiin ensimmäinen CitySurvivors -kilpailu Helsingissä! Olimme tehneet Tuukan kanssa syksystä asti hommia, että saisimme kasaan onnistuneen kilpailun ja osallistujille mahtavan fiiliksen.

Kilpailuun osallistui 640 ihmistä, 320 joukuetta. Olimme aivan innoissamme ja samalla jännitti kovasti, että miten kilpailu onnistuu kaikilta osin. Meillä oli tapahtumapäivänä kymmeniä vapaaehtoisia mukana auttamassa ja ilman heitä tapahtumapäivä ei olisi onnistunut. Ihan mahtavaa, että ystävät, tuttavat ja puolitutut halusivat meitä päivän järjestämisessä auttaa!! Olemme aivan super kiitollisia siitä!

Kaiken muun teimme itse. Kehittelimme ideaa, mietimme rastien sisältöä. Teimme hajontarasteja, poistimme niitä. Teimme pidemmän reitin, lyhensimme sitä. Teimme vaikeita vinkkejä, helpotimme osaa. Halusimme, että jokainen joka kilpailuun tulee, saa onnistumisen tunteen. Että jokainen pääsee radan läpi. Teimme Hupisarjan ja Kilpasarjan. Kilpasarja oli n.15km pituinen ja Hupisarja n.9km pituinen. Riippuen tietysti siitä, mitä kautta rastivälejä juoksi. Kävimme vinkkejä ja haasteita läpi ystävien ja vapaaehtoisten kanssa, jotta saimme vähän fiilistä, kuinka vaikeita tai helppoja vihjeet ovat.

Kun ensimmäiset lähtöryhmät olivat lähteneet liikkelle, tuli itselle helpottunut olo. Kaikki sujuu kuin pitääkin. Tunnelma maalialueella oli mahtava keskipäivän aikaan, kun porukkaa oli paljon. Ensimmäisistä lähtöryhmistä alkoi tulla maaliin jo joukkueita ja samaan aikaan osa kilpailijoista odotti omaa lähtöryhmäänsä.

Päivän aikana paistoi aurinko, satoi vettä, satoi rakeita ja tuuli. 😀 Kuten yksi vapaaehtoisista sanoikin, kilpailun aikana koimme kaikki Suomen vuodenajat. 😉

Maaliin saapuneilla kilpailijoilla oli hyvä fiilis päällä. Oli ihana kuulla innostuneita ja onnistuneita fiiliksiä. Kilpailijoiden mielipiteissä rastivinkkien helppoudesta / vaikeudesta saatiin oikeastaan 50/50 palautetta. Osalle vinkit olivat selkeästi helppoja ja osa taas joutui käyttämään aikaa ja googlea arvoitusten ratkomiseksi. Osa kilpailijoista suoritti koko matkan juosten, osa käveli koko matkan. Ja tämä olikin kilpailun ihanuus: kaikenkuntoiset saivat osallistua. 🙂

Eilen illalla, kun olimme saaneet kisakeskuksen siivottua ja roudattua kaiken pois, lösähdimme niin väsyneinä sohvalle Tuukan kanssa, että meinasi samantien taju lähteä. 😀 Olimme niin poikki, mutta samalla niin iloisia ja onnellisia.

Ensimmäinen City Survivors -kilpailu on nyt takanapäin! Opimme paljon! Olemme todella tyytyväisiä ja on ollut ihana kuulla ihmisten palautetta. Seuraavaan kilpailuun on tulossa enemmän myös haastavia vinkkejä ja monia mahtavia juttuja! Meillä on jo kovaa vauhtia suunnitteilla tulevat kilpailut, tehtävät ja kaikki sisältö! Olemme super innoissamme siitä, että syksyllä meiltä tulee City Survivors 2.0 !!! Entistä ehompi ja mahtavampi kilpailu KAHTEEN kaupunkiin!!

Kilpasarjan nopeimmaksi ajaksi tuli 1h 46min ja Hupisarjan nopeimmaksi ajaksi tuli 1h 14min. Hyvin tasaiseen tahtiin tuli kilpailijoita maaliin, osa väsyneempänä osa pirteämpänä. 🙂 Tästä ponnistetaan kohti seuraavia kilpailuita ja olemme todella innoissamme, että saamme tehtyä seuraavista kilpailuista vielä ensimmäistä kilpailua paremmat ihan kaikkineen!

Nyt saankin ilmoittaa, että tästä hetkestä lähtee HUIKEA EARLY BIRD – TARJOUS!!

Ilmoittaudu mukaan syyskuun City Survivors – kilpailuihin Helsinkiin tai Turkuun!

72 tunnin ajan osallistumismaksu on vain 65€ / joukkue. (ovh.75-90€)

Tarjous päättyy 26.04.2017 klo:9.00

Ole siis nopea ja varaa paikkasi mahtavaan seikkailuun!

www.citysurvivors.fi

Katso kisatunnelmaa koko päivästä tästä videosta:

Kiitos vielä ihan jokaiselle osallistujalle, vapaaehtoisille, yhteistyökumppaneille, isovanhemmille, ystäville – kaikille!!

Nöyrästi kiitämme ja kumarramme, 

Tuukka ja Monna / City Survivors