Peppu piukaks – treenivideo!

Kävin lauantaina tekemässä pitkästä aikaa treenin Märskyssä. Oli ihan älyttömän kiva fiilis treenin jälkeen (ja treenin aikana), jotenkin se kuumassa treenaaminen on vaan tosi siistiä! Hot-alue, jossa treenasin on siis uimahallin katsomossa ja siellä on tietysti sama ”trooppinen ilmasto” kuin uima-altaillakin. 🙂 Lämmintä ja kosteaa! 😀

Sunnuntaina aamulla herätessäni, jo ennen sängystä noustua, huomasin lihasten olevan kipeät. Pakarat varsinkin, mutta myös etu- ja takareidet. Treeni oli todella mennyt sinne mihin pitikin. Tajusin, että minulla on viimeksi ollut lihakset treenistä kipeänä monta kuukautta sitten. Joskus ennen Emman syntymää, joskus viime syksynä!! 😀

Treenikieltoni vuoksi en ole päässyt treenaamaan synnytyksen jälkeen juuri lainkaan. Ehdin jo vähän käydä salilla tekemässä kevyitä käsitreenejä, mutta sitten osteopaatti huomasi erkauman lähteneen uudelleen avautumaan ja pisti minut seitsemäksi viikoksi treenikieltoon.

Pari viikkoa sitten sain luvan lähteä treenaamaan. Mutta tietysti pienin askelin ja mielummin ensin kehonpainotreeneillä. Liikkeillä joista olen varma, että tuki keskivartalossa pysyy hyvänä, eikä lantionpohja petä kesken liikkeen. Edelleen mm. kyykyt painojen kera, punnerrukset, hooverit ja tietysti suorien vatsalihasten teko on kiellettyjen listalla. Ja hyvä niin, kyllä minä vielä ehdin lankuttamaan ja kyykkäämään isoilla painoilla.

Nyt siis lähdetään liikkeelle melkein nollista. Mutta se ei haittaa. On ihana päästä treenaamaan ja saada sitä endorfiinia, jota treeni elimistössä tuottaa. On ihana fiilis, kun hikikarpalot ilmestyvät iholle ja tietää, että tekee nyt kropalle hyviä asioita. Tekisi mieli hehkuttaa tätä asiaa ihan joka päivä!

Lauantaina tosiaan kävin tekemässä jalkatreenin, joka todella meni perille!! 😀 Kuvasin koko treenin videolle ja tässä teille tämä pätkä. Videon lopussa näette fiilikseni, kun treeni on tehty. 😉 Treenivideossa tietysti mukana myös toistot ja sarjat, jotta tekin voitte tehdä mukana! Videon lopussa kaikki liikkeet, toistot ja sarjat koottuna.

***

Kertokaahan myös mitä tykkäsitte treenivideosta? Olisiko tällaisille lisää tilausta? 😉 Vai perinteisillä kuvapostauksilla myös treenit jatkossa? 😀

Kivaa sunnuntaita! Muistittehan kääntää kellot kesäaikaan? 😉