Herkullista suklaata!

Suklaa on herkkua,
sillä voi piristää serkkua.
Se kaikki murheet poistaa voi,
kun se suussa sulavoi.
Jos tekee mieli hyvää,
vedä henkeä syvää.
Ota suklaata pala,
se on parempaa kuin kala.

Yhdessä vaiheessa tein todella usein raakasuklaata. Tai no siis usein ja usein, mutta noin kerran viikossa. Olen kokeillut aika monen valmistajan raakasuklaan valmistuspaketteja ja ihan vilpittömästi voin sanoa, että Foodinin paketti on kyllä oikeasti maistuvin ja herkullisin mielestäni. Nyt heillä on tullut vielä yksi aikamoinen uudistus tuohon pakettiin!

Nimittäin nyt paketissa on mukana kaksi silikonista suklaamuottia!! Mielestäni tämä on ihan älyttömän hieno juttu! Sillä aiemmin suklaat on joutunut tekemään joko itse erikseen ostamille muoteille tai sitten joihinkin pikkukippoihin. Nyt nämä suklaamuotit tulevat paketin mukana ja se on kyllä makeeta!

Tein sunnuntaina meille tuon paketillisen suklaata ja nyt on pakastimessa sitten kipollinen sydänsuklaita valmiina. Niitä voi sieltä napsia vaikka yhden päivässä. 😉 Tällä paketilla suklaan tekeminen on kyllä niin helppoa, että ei oikeastaan enää helpommaksi voi mennä. Kattilaan vettä kiehumaan ja sitten päälle muovikippo, jossa sulattaa tuo massa. Jos kipossa on vielä kaatonokka, voi sitten sulaneen suklaamassan kaataa suoraan muotteihin ja päälle ripotella marja-mixin marjat tai tehdä ihan naturellina osa, kuten itse tein.

Pistin suklaat puoleksi tunniksi pakkaseen ja sitten kyllä tuli maisteltua muutama.. 😀 Ja ai että, kyllä ne taas maistui ihan todella hyvältä.

Raakasuklaata voi pitää jonkinlaisena ”terveystuotteena”, tietysti rajansa kaikella – ei sitäkään voi syödä kilotolkulla päivittäin. Mutta olen kuullut, että esim. yksi suklaapala aamuisin, saa päivän käynnistymään ihanasti. Foodinin raakasuklaa sisältää mm. kalsiumia ja runsaasti magnesiumia, rautaa sekä sinkkiä. Raakakaakaon sisältämät kivennäisaineet auttavat kehoa mm. voiman- ja energiantuotannossa, tehostavat hapen kuljetusta elimistössä, edistää immuunijärjestelmän toimintaa, tukevat veren muodostusta, vahvistavat lihastoimintaa ja auttavat kehoa energiankäytössä.

Latinalaiselta nimeltään “theobroma cacao” on tunnettu jo vuosisatojen ajan jumalten ruokana ja se onkin on ollut arvostettu raaka-aine jo vuosisatojen ajan alkuperäiskansojen keskuudessa. Tarinan mukaan muinaiset Maya-intiaanit arvostivat raakakaakaota niin korkealle, että kastoivat sillä jopa lapsensa!

Nyt saan ilokseni tarjota teille sunnuntaihin 26.helmikuuta asti -20% alennusta Foodinin tuotteista! Koodilla monna20 saatte siis alennusta kaikista tuotteista sunnuntaihin asti!

Ja sitten vielä lopuksi, saan arpoa yhden raakasuklaan valmistuspaketin (arvo 24,95€) teille lukijoilleni! <3
Osallistu arvontaan kommentoimalla tämän postauksen kommenttiboksiin:
Mitä raakasuklaa sinulle on ja minkä ikäinen olet?

Arvonta päättyy lauantaina 25.2 klo 18!
Voittajan kerron sunnuntaina blogissa.

* Raakasuklaan valmistuspaketi saatu yhteistyössä Foodinin kanssa.