Parhaat varusteet vaunulenkille!

* sis.mainoslinkkejä

Sunnuntaina lähdin taas vaunulenkille. Käyn oikeastaan tällä hetkellä melkein päivittäin jonkinlaisella vaunulenkillä. Välillä mukana on Tuukka ja koirat ja välillä vain minä ja vauva. Vaikka taivaalta ripotteli inhottavasti tihkusadetta, lähdin hyvillä fiiliksillä ulos. Lenkille voi mielestäni lähteä milloin vain, sää ei ole este. Pitää vain pukeutua oikein. 🙂

Meillä on vaunuihin ihana sadesuoja ja se on ihan pelastava tekijä myös parvekkeelle nukuttamisessa. Nyt kevään aikana tuskin ainakaan vesisateet vähenevät, joten sadesuoja vaunuihin on mielestäni ihan ehdoton juttu olemassa.

Olin vuosia sitten urheiluvaateliikkeessä töissä ja kun sieltä lähdin, päätin ostaa kunnon ulkoliikuntavarusteet. Ne ovat vieläkin hyvät! Minulla on Haglöfsin housut ja takki, jotka kestävät tuulta ja vettä. Sen lisäksi hyvät lenkkarit on tietysti hyvä asia. Minun lestilleni sopii erittäin hyvin mm. New Balancen lenkkarit. Lenkkarien ja hyvien ”kuorien” lisäksi, laitan itse päälle myös aluskerraston. Ja pipon päähän. 🙂 Kun varusteet on kunnossa, on ihan todella kiva mennä posottaa vaunulenkkejä toisensa perään. Vaikka sitten sateessa.

Itselläni on nyt käytössä Suunnon SpartanSport -kello ja siitä saa monen muun hyvän lisäksi askeleita seurattua. Kirjoitinkin jo aiemmin, että olen ottanut nyt tavoitteeksi kävellä päivässä vähintään 10 000 askelta ja mielellään lähemmäs 20 000. 🙂 Askeleita on todella mielenkiintoista seurata ja jos illalla näyttää siltä, että ei 10 000 tulisi täyteen, niin tulee ihan sellainen into käväistä vaikka koirien kanssa pikkuisella lenkillä, jotta askeltavoite täyttyy. Eli hyvällä tavalla koukuttavaa. TÄSSÄ postauksessa kerroin tuosta askeltavoitteesta ja yhdestä toisestakin tavoitteesta. Käy lukemassa, jos et vielä käynyt. 😉

***

Ihanaa viikon alkua kaikille!