Tatuointini

Toivepostaus

IMG_20150909_090538
Minulta on pariin otteeseen pyydetty postausta tatuoinneistani. Olen joskus sellaisen tehnytkin, mutta sen jĂ€lkeen on tainnut tulla pari uutta kuvaa.. 😉
Nyt sain taas toivepostaus-pyynnön tÀstÀ ja pÀÀtin sen nyt toteuttaa. TÀssÀ siis kaikki kuvani, ei oikeastaan missÀÀn tÀrkeysjÀrjestyksessÀ.
IMG_20150712_173610

Jalkapöytiin otin prinsessan ja prinssin vuonna 2011. Se oli noin vuosi sen jĂ€lkeen, kun me oltiin Tuukan kanssa menty naimisiin. En varsinaisesti ajatellut, ettĂ€ tuossa on sitten Tuukka ja minĂ€. Mutta symbolisesti kyllĂ€. 🙂 JalkapöydĂ€t oli yksi kipeimmistĂ€ paikoista ottaa.

***

IMG_0932-001

TÀmÀ tatuointi on varmasti yksi ainoista, jolla on oikeasti joku merkitys. Otin Pappa-tatuoinnin muutama vuosi isÀni poismenon jÀlkeen. Olin miettinyt pitkÀÀn, ettÀ minkÀlaisen kuvan tatuoin hÀnen muistolleen. Pappa tykkÀsi paljon Mikki HiirestÀ, hÀnellÀ oli arkussakin Mikki Hiiri-kraka pÀÀllÀ. <3 PÀÀtin kuitenkin, ettÀ haluan ottaa kirjoitettuna sanan Pappa. Kutsuimme veljeni kanssa isÀÀmme siis lapsesta asti Papaksi.

***

IMG_0946

TĂ€mĂ€ tĂ€htikuvio on yksi ensimmĂ€isiĂ€ tatuointejani. Piirsin tuon kuvion itse ja marssin se kĂ€dessĂ€ tatuointiliikkeeseen. Olin koko tatuoinnin tekoajan penkissĂ€ ihmeellisessĂ€ takakenoisessa asennossa, pÀÀ alaspĂ€in. 😀 Olen vielĂ€kin miettinyt, ettĂ€ miksiköhĂ€n minun piti siinĂ€ sillĂ€ tapaa könöttÀÀ.

***

IMG_8876

TĂ€mĂ€ HelinĂ€-Keiju niskassani kuvastaa sitĂ€, ettĂ€ en koskaan aio kasvaa tĂ€ysin aikuiseksi. 😉 MielestĂ€ni pieni lapsenmielisyys on vain tervettĂ€ ja pitÀÀ elĂ€mĂ€ssĂ€ hyvÀÀ tvistiĂ€. En halunnut tatuoida Peter Pania, joten otin samasta sadusta ihanan hahmon HelinĂ€-Keijun.

***

IMG_8879

TÀmÀ sulka jalassani on varmasti yksi kauneimmista tatuoinneistani. TykkÀÀn siitÀ joka pÀivÀ. TykkÀÀn toki muistakin kuvistani, mutta tuon nÀen pÀivittÀin ja se on aina yhtÀ kaunis. Sen tekeminen oli varmasti kivuttomin.

***

Monna-treenaa14

Puolikas ”hihani” tehtiin muutama kesĂ€ sitten. KĂ€dessĂ€ oli alunperin jo teksti ”Wish it, Dream it, Do it”, sekĂ€ pari liljankukkaa. Halusin siihen vielĂ€ lisÀÀ tavaraa ja My little pony oli myös sellainen, josta olin haaveillut pitkÀÀn. TykkÀÀn tĂ€stĂ€ kokonaisuudesta tosi paljon.

***

unnamed

Pakaraan tatuoitiin reilu vuosi sitten toinen poni. TykkÀÀn siitÀkin tosi paljon. KyljessÀ oleva tanssija on isoin tatuointini ja ehkÀ kaikkein hienoin. Sen tekemiseen meni kaksitoista tuntia ja kolme kertaa. Sen tekeminen oli kivuliain ikinÀ! Tanssijatatuoinnissa on merkityksenÀ nimenomaan musiikki ja tanssi, jotka on minulle rakkaita harrastuksia.

***

IMG_8880

Oikeassa kĂ€dessĂ€ minulla on kolme timanttia. Olin ajatellut alunperin vain yhtĂ€ timanttia siihen, mutta tatuoijani ehdotti kolmea. HĂ€n piirsi nĂ€mĂ€ timantit ja nĂ€ytti minulle. Olin myyty. 🙂 Myös tĂ€mĂ€ kohta oli aika kivuton paikka.

***

unnamed

NĂ€iden lisĂ€ksi minulla on oikeassa kĂ€dessĂ€ pieni kiinalainen kirjain, joka on ensimmĂ€inen tatuointini. Otin sen 18-vuotiaana. Se tarkoittaa ”laaja ja avarakatseinen”. Ja sitten minulta löytyy vielĂ€ oikeasta kyljestĂ€ RescueRangersin toinen tyyppi. 😉 Otettiin kaveritatuoinnit ystĂ€vĂ€ni kanssa joskus vuonna 2004. Niin ja onhan minulla vielĂ€ nĂ€iden lisĂ€ksi oikeassa pakarassa yksi tatuointi; pieni sydĂ€n. Se on myös kaveritatuointi, jonka otin erÀÀn ystĂ€vĂ€ni kanssa joskus vuonna 2000.

***

TĂ€llaisia kuvia löytyy minulta. 🙂 Nyt Emman syntymĂ€n jĂ€lkeen olen miettinyt, ettĂ€ haluaisin jonkun kuvan ottaa hĂ€nen kunniakseen. <3 En vaan vielĂ€ tiedĂ€ mikĂ€ se olisi.

logo