Kevät, mikä ihana asia!

On se vaan niin, että tuo aurinko on ihan kummalisen ihana asia! <3 Mä olen aina ajatellut niin, että pääsiäinen katkaisee talven ja kevät alkaa siitä. Ja ainakin täällä pääkaupunkiseudulla se uskomus tänäkin vuonna pitää paikkansa. 🙂

IMG_20160329_132454

Mulle on monesti tammi- ja helmikuu vähän vaikeita kuukausia. Silloin tuntuu, että väsyttää kamalasti ja jotenkin se talvi tuntuu kestäneen jo ihan tarpeeksi kauan. Maaliskuusta kelkka kääntyy parempaa, koska valon määrä lisääntyy ja päivät pitänee. <3

btyKeväällä on energiaa ja intoa tehdä kaikkea mahdollista. Keväällä tekee mieli ostaa kukkia kotiin ja siivota. Nähdä ystäviä ja olla ulkona aina kun aurinko paistaa. Tuntuu siltä kuin keväällä aina jotenkin heräisi uudelleen eloon.

IMG_20160328_132008 dav

Sitten hei ajattelin ilmoittaa, että mulla vapautui kalenteriin kahdelle asiakkaalle tilaa. 🙂 Eli jos joku haluaa valmennettavakseni, niin nyt olisi kahden asiakkaan mentävä rako!
MT Personal Trainingin sivuilta voi käydä kauda katselemassa erilaisia pakettivaihtoehtoja, tai sitten laittaa mulle meiliä: pt.monna@gmail.com <3

Keväällä on myös yks tosi hauska urheilutapahtuma tulossa! Toukokuun 21.pvä Vierumäellä järkätään bloggaajille tarkoitetut GameOn-kilpailut! Mun piti aiemmin olla myös mukana gameissa, mutta mulle tuli tuolle päivälle yksi työjuttu, jota en voi jättää väliin. 🙁

Kannattaa lukea lisää tuosta ja lähteä mukaan! Ainoa pääsyvaatimus on, että sinulla on blogi jota kirjoitat. 🙂

image001

***

Kivaa keskiviikkoa kaikille! <3