Kukkahousut jalkaan ja aamujumppa alkaa!

Moronporo! Täällä ollaan edelleen Levillä ja lomaa edessä ihanasti vielä kokonaiset neljä päivää! <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Täällä on ollut kyllä niin upeat ilmat joka päivä, että ei voi muuta kun huokaista ja ihastella. Joka päivä on paistanut aurinko siniseltä taivaalta ja se jopa tuntuu lämmittävän keskipäivällä. <3 Ihana kevät, sieltä sinä teet tuloasi! 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sain viime viikolla postissa ihanan paketin. <3 Suomalainen MiaStore lähetti minulle kolme valitsemaani tuotetta heidän verkkokaupastaan. Ensimmäisenä ihastuin näihin tanssiinkin tarkoitettuihin kukkatrikoisiin. Ne tuntuvat ihanalta jalassa ja niissä on yksi ihana yksityiskohta; kanta-aukot jaloissa. Aivan superit! <3 Eivätkä maksa kuin 40€.

Kaikki nämä valitsemani kolme tuotetta, kuten kaikki Mia-Tuotteen tuotteista on suomalaista käsityötä. Oli hauskaa, kun laitoin sähköpostissa heille valitsemani tuotteet, sain vastauksen ettei niitä kokoja löytynyt hyllystä, mutta pistetään heti ompeluun. 🙂 Tuntui jotenkin konkreettiselta se käsityö näin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen ennenkin ihastellut MiaStoren tuotteita, koska he myyvät myös tankotanssiin suunniteltuja vaatteita. Ihania leikkauksia topeissa, minishortseja, makeita kuoseja leggareissa, ihania säärystimiä jne jne.. 😉

Mia-Tuote on vuodesta 1994 toiminut tamperelainen urheiluvaatteiden ja esiintymisasujen valmistaja. Kaikki tuotteet valmistetaan alusta loppuun omissa tiloissa. Heillä on omat suunnittelijat, kaavoittajat, leikkaajat ja ompelijat jotka ovat joustaviin kankaisiin erikoistuneita ja lajivaatimuksiin perehtyneitä omien alojensa ammattilaisia. Materiaaleina käytetään laadukkaita Eurooppalaisia teknisiä neuloksia.

IMG_20160317_075020
Tämä ihana setti oli toinen valintani MiaStorelta! <3

Ilokseni saan kertoa, että MiaStore haluaa antaa teille lukijoilleni nyt myös mahdollisuuden alennuksen kera tutustua heidän vaatteisiinsa! Alekoodi on nyt aktivoitu ja sen voi käyttää 31.maaliskuuta asti! 🙂 <3
Koodi oikeuttaa -15 % alennukseen normaalihintaisista tuotteista verkkokaupassa, www.miastore.fi
Koodi: MonnaTreenaa

Koodi tulee syöttää vasta maksuvaiheessa! 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt en malta istua koneen ääressä tämän pidempään, vaan lähdemme taas seikkailemaan tuonne lumimaailmaan! 🙂

Ihanaa keskiviikkoa kaikille! <3

***

* Postauksen tuotteet saatu MiaStorelta.

* Levi-kuvat Emmi <3