Kyllä kelpaa!

Lauantaina aamusta kello soi 06.00. Syötiin Tuukan kanssa kotona aamupala ja sitten lähdettiin seitsemän jälkeen hakemaan roadtripillemme kolmas tyyppi mukaan, ihana Emmi. <3

IMG_20160319_090733

Me kolme ja tietysti koirat suuntasimme auton nokan kohti Leviä! Olimme päättäneet, että kolmella kuskilla ajetaan kivasti ja kepeästi reilu 1000km Helsingistä Leville lauantain aikana.
Ensimmäiset 600km meni helposti, mutta vikat 400km alkoi kyllä jo vähän uuvuttamaan. Rovaniemi-Levi matka tuntui ikuisuudelta ja kaikilla meillä alkoi olemaan niin energiat kuin jututkin lopussa.

23.20 sitten kun kurvattiin mökin pihaan, niin voi luoja kuinka onnellisia olimme. Emmi asuu tässä ihan meidän mökkimme vieressä ystävänsä luona ja meidän mökkimme taasen on äitini miesystävän työpaikan omistama.
davTuukka purki autoa ja minä menin petamaan sänkyä. Tämä näky herätti mussa silloin puolen yön aikaan syviä onnellisuuden tunteita. 😀 Ja ei mennyt montaa minuuttia kun uni saapui.

Eilen, lomamme ensimmäisenä päivänä otettiin niin rennosti kuin vaan osasimme. Herättiin aamulla, vietiin koirat lenkille ja syötiin aamupala. Sen jälkeen mentiin aamupäikkäreille ja sitten lähdettiin talsimaan taas koirien kanssa. Tultiin mökille, syötiin lounasta ja mentiin taas päikkäreille. Lähdettiin käymään kaupassa ja tultin saunomaan. <3 Ai että. Kyllä kelpaa.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA dav dav dav dav davOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAMyös tänään ollaan pidetty sama tahti. Ei mihinkään kiire, ei mitään aikatauluja. Mennään vaan minne mieli tekee ja tehdään just sitä mitä sillä hetkellä keksitään ja tekee mieli.

Täällä on nämä kaksi ensimmäistä päivää ollut ihan super hieno sää. Aurinko paistaa siniseltä taivaalta ja päivällä lämpötilaa nousee lähelle nollaa. Aamuisin se on lähemmäs -15c.
Tänään taas syötiin runsas ja hyvä aamupala mökillä ja sitten lähdetttin pienen levon jälkeen talsimaan koirien kanssa, tällä kertaa järven jäälle, jossa oli kymmenittäin ihmisiä lenkillä, hiihtämässä ja moottorikelkkailemassa.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAMeidän mökin edestä kulkee hiihtolatu, on ihana katsella aamulla aamupalaa syödessä, kun ihmiset on jo hiihtolenkillä. Mökin takaa aukeaa metsä, jossa ei ole näkynyt yhtään elävää olentoa meidän lisäksi. 🙂

dav dav OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tänään käytiin lounaalla ihanassa Ämmilässä Emmin kanssa. Emmi lähti siitä sitten laskettelemaan, Tuukka vaeltamaan koirien kanssa Kätkä-tunturin laelle ja minä mökille hengailemaan. 😀

Iltapäivällä tai illalla käydään ehkä salilla Levi Wellness Clubilla, tai sitten vasta huomenna. Katsotaan vähän miltä tuntuu.

Kun arki pyörii kuntosaleilla ja aikataulutetusti, on vaan ihan super ihanaa olla eikä miettiä välttämättä yhen yhtä treeniä, eikä ainakaan yhen yhtä aikataulua. <3
Onneksi lomaa on jäljellä vielä suuri osa!
meNyt taidankin köllähtää sohvalle hyvän kirjan kanssa ja odotella Tuukkaa ja koiria takaisin mökille.

Ihanaa viikon alkua kaikille! <3