Covergirl – Unelmat todeksi!

Unelmat on tehty toteutettaviksi!
Eikö vaan? 

Jos jotain asiaa oikein kovasti tahtoo, sen asian eteen tekee myös kaikkensa.
Jos vaan unelmoi ja haaveilee, eikä pistä tikkua ristiin asian eteen – se tuskin toteutuu.

FitBODY_2-2017

Ensi viikon keskiviikkona 16.maaliskuuta ilmestyy FitBODY-lehden uusin numero. Kannessa näkyy olevan tuttu pt. Lehden sisällä parin aukeaman pituinen juttu tästä samaisesta pt:stä. Kannattaa käydä ostamassa. 😉

***

Viime vuoden puolella tein listan asioista, jotka haluaisin toteuttaa elämäni aikana. Siellä oli monta unelmaa ja yksi niistä oli kansikuvatyttönä oleminen jossain sporttilehdessä. Kirjoitinkin silloin, että se voi tuntua hassulta jonkun mielestä, mutta itselleni se olisi osoitus siitä, että olen tehnyt työni hyvin.

Se ei ole tärkeää, että pärstäni näkyy kaupan hyllyillä. Se mikä merkitsee on se, että olen ilmeisesti tehnyt asioita oikein työssäni, jotta minua pyydettiin tähän. Olen pistänyt sata lasissa ja vähän päällekin likoon, olen halunnut olla työssäni niin hyvä kun vain pystyn. Olen halunnut olla bloggaajana niin kannustava, motivoiva, aito ja tsemppaava kun vain pystyn.

Se, että olen sitten saanut kutsuja lehtijuttuihin, tv-ohjelmiin ja erilaisiin tapahtumiin – on ollut yksi mittareista, joilla olen voinut mitata sitä miten olen työssäni onnistunut. Tietysti tärkeimpänä mittarina asiakkaat ja heidän tyytyväisyys.

Muistan kun aloitin kirjoittamaan blogia ja opiskelemaan pt:ksi, katselin ihaillen niitä neitosia, jotka sporttilehtien kansissa pyörivät timmeinä ja kauniina. Sain heistä motivaatiota, en inhonnut tai kadehtinut heitä. Silloin ajattelin, että jos minä vielä joku päivä olisin jossain noista kansista, olisin kulkenut pitkän matkan eteenpäin.

P2112959

Jaajo Linnonmaa kirjoitti eilen instagram-tililleen, että jos motivaatio on 0, lopeta tekeminen. On vai yksi tapa tehdä ja se on 110 lasissa. Se oli mun mielestä ihan älyttömän hyvin sanottu. On kyse sitten elämäntapamuutoksesta, työstä, parisuhteesta, mistä vaan – jos motivaatio on nolla, niin miksi tehdä? Jokaisella meistä on jotain haaveita tai unelmia, ne voi olla ihan arkipäiväisiä juttuja. Mutta jos niiden saavuttamiseen ei löydy minkäänlaista motivaatiota, kannattaa ehkä miettiä onko ne haaveet oikeasti sieltä omasta päästä lähtöisin – vai onko ne ehkä lähipiirin tai vaikkapa yhteiskunnan sanelemia tavoitteita?

Olen varma, että jos jokin unelma on sieltä omasta pääkopasta, sen eteen haluaa tehdä niin paljon, että oikeasti menee läpi sen harmaan kiven.
Vuonna 2012 minun unelmani oli tulla hyväksi pt:ksi ja bloggaajaksi, halusin niistä molemmista itselleni ammatin. Tulin pystymetsästä, ilman mitään julkisuusarvoa – tein työtä niin pirusti. Ja en kertaakaan tehnyt sitä itku silmässä, vaan aina innolla. Koska se oli unelmani. Ja jatkan edelleen, nyt mielessäni on jo uusia unelmia ja haaveita, joita kohti tähtään.

Uskokaa itseenne ja tekemisiinne, vaikka joku matkan varrella epäilisikin! Jos tulee se harmaa kivi vastaan, menkää läpi tai vaikka kiertäkää se! Miettikää mitkä on teidän unelmianne elämässä! Ja sitten vain tuulta päin! <3

***

Iso kiitos kansikuvaan mun ehostamisesta:

Hiukset & meikki : Laura / Kurvi Hair Preimiere
Rusketus: Vita Liberata Suomi
Ripset: Beauty Anniina
Kynnet: Bio Sculpture Helsinki
Housut (sekä lehden artikkelin housut&toppi) : Biancaneve
Urheiluliivit: Shock Absorber