Kaikki kaipaa lempee. ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERAYstävänpäivä. ♥ Päivä ystäville, kavereille ja rakkaimmille. Eiks vaan? Muistan lukeneeni jostain, että joka päivä on ystävänpäivä. Niinhän se on. Mutta onhan se hienoa, että yhtenä päivänä vuodesta sitä muistetaan ehkä vielä vähän isommin.

Gere ja Pimu, ne on toistensa parhaat kaverit. Ne on meille, mulle ja Tuukalle tärkeät tyypit. ♥
Ennen joulua me saatiin tieto, että Gerestä tulee meidän koira, eikä opaskoira tai tullikoira. Siitäkös me olimme sitten aivan super iloisia. Ja niin oli myös Pimu.

dav sdr

Koirat on meillä monessa mukana. Me mietitään aina päivän askareet sen mukaan, että ehditään olla koirien kanssa ja ne meidän kanssa. Ei ne tykkää istua yksin kotona ja tuijottaa ikkunasta, että koskahan ne Monna ja Tuukka ehtis tulla meiänkin kanssa vähän leikkimään.
Vaikka meillä on paljon töitä ja ollaan monessa mukana, yritetään me silti aina kaksi kertaa päivässä käydä koirien kanssa pitkällä lenkillä, lyhyiden aamu- ja iltalenkkien lisäksi.

Gere ja Pimu ei koskaan joudu olemaan yli neljää tuntia yksin kotona. Kyllähän ne varmasti pärjäisivät pidempään, siinä missä muutkin koirat. Mutta ne on pennnusta asti tottuneet siihen, että neljä tai maksimissaan viisi tuntia joutuvat yksinään touhottomaan.

Downloads3

Mun mielestä on tärkeetä muistaa antaa aikaa koirillekin. ♥  Niin on myös Tuukan mielestä. Meiän koirat saakin rapsutuksia ja pusuja aika paljon. ♥ On myös hyvä keskeyttää työpäivä hetkeksi ja lähteä ulos tallustelemaan koirien kanssa. Kun on kaksi koiraa käsissä, ei voi lukea meilejä samalla tai soittaa työpuheluita. Se hetki on siis aina myös pieni breikki töihin.

Onhan koirat sellaisia hyvänmielen lisääjiä. ♥ Kun vähän aikaa kattelee niiden touhua, tulee hymy huulille. Ja kun menee viereen paijaamaan, saa pyytteetöntä lempeä takaisin.

***

Ihanaa Ystävänpäivää kaikille! ♥