Puhdas iho

Miten pidän ihostani huolta?
Pelkästään ihon puhdistaminen ja siitä ulkoisesti huolehtiminen ei riitä.
Puhdas, kuulas ja sileä iho tarvitsevat ravinteita ja huolenpitoa myös sisältäpäin.

puhads+
Esittelen teille kolme lisäravinnetta, jotka auttavat pitämään ihon kunnossa. Ensimmäisenä kerron kollageenista.

Ihmisen elimistö tuottaa kollageenia itse. Mutta noin 25 vuoden iässä elimistö alkaa menettää kykyään tuottaa uutta kollageenia. Kollageenin puute näkyy ihossa, ryppyjä alkaa muodostomaan ja iho alkaa näyttämään ikääntyneeltä. Iho voi myös veltostua ja voi syntyä couperosaa ja pigmenttiläiskiä.
Jotta kuitenkin saisimme kollageenia, sitä voi ottaa purkista.
Kalakollageeni on kalasta eristetty proteiini. Kollageeni rakentaa ja kosteuttaa ihoa ja saa sen näyttämään kiinteämmältä, sileämmältä ja kimmoisammalta.

Puhdas+ Beauty Kollageeni + Mustikka on laadukas ja hyvänmakuinen valmiste ihon hyvinvointiin. Se on myös sokeriton.
kollageeni
Toisena kerron C-vitamiinista. Se on vitamiini mitä elimistö tarvitsee moneen. Se on vesiliukoinen vitamiini ja siksi sitä pitääkin saada päivittäin lisää. C-vitamiinia tarvitaan myös kollageenin muodostumiseen. Myös maksan toiminta tehostuu C-vitamiinin ansiosta. Ja kun maksa poistaa poistaa kuona-aineita hyvin, voi ihokin paremmin.

Puhdas+ C-vitamiini on markkinoiden puhtain C-vitamiini. Jauheena oleva natriumaskorbaatti imeytyy erinomaisesti ja sopii myös herkkävatsaisille. Se sisältää vain C-vitamiinia, eikä mitään muuta.
c-vitamiini
Kolmantena kerron sinkistä. Sinkki edistää mm. ihon ja hiusten pysymistä normaaleina sekä immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Myös sinkki on osallisena kollageenin muodostumisessa. Sinkin tiedetään myös edesauttavan esimerkiksi haavojen parantumisessa ja aknen hoidossa.

sinkki

Sanoisinkin, että näitä kolmea ravintolisää käyttämällä parantaa varmasti ihon hyvinvointia sisältäpäin. 🙂

Puhdas+ Caps -tuotteet ovat kotimaisia ja korkealaatuisia. Tuotteissa käytetään vegekapseleita ja ne soveltuvat siksi siis myös kasvissyöjille.

* Tuotteet saatu Puhdas+ Caps

OLYMPUS DIGITAL CAMERA