Koulutussuunnitelma tehty!

sis. mainoslinkkejä

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tänään kävin koulussani tekemässä koulutussuunnitelman tulevalle vuodelle ja tulevalle koulutukselleni. <3 Ja jos mahdollista, olen vielä enemmän innoissani ja varma siitä, että tämä oli niin hyvä valinta.

Kuten teille kirjoitinkin jo aiemmin, minusta tulee PTCA® Health Coach. Olen todella innoissani tästä ja on aivan super ihanaa päästä oppimaan lisää ja syventämään tietotaitoa nimenomaan motivaatiovalmennuksen ja ns. mentaalivalmennuksen puolelle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tänään kävimme läpi tulevaa koulutussuunnitelmaa. Mitä sisältöä tulee olemaan minun koulutuksessani ja mihin haluan syventyä. Health Coach-koulutus tulee sisältämään viisi pakollista lähiopetusjaksoa, sekä kaksi valinnaista.

Pääsen opiskelemaan mm. riippuvuuksista, motivoimisesta, terveydestä ja vaikka mistä. Olen kyllä niin innoissani, että haluaisin jo päästä itse opintojen pariin. <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

***

Koko viikonlopun olen ottanut rauhallisesti ja levännyt paljon. <3 Tänään oli ihana päästä käymään koululla ja pistää kalenteriin ylös koulutuspäiviä. Niin innolla odotan!! <3 <3 Tulikohan se jo selväksi? 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tällä innolla ja energialla on ihana aloittaa uusi viikko. <3
Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille! <3

***

Body TÄÄLTÄ

Säärystimet TÄÄLTÄ