Hakemuksesi on hyväksytty.

Näin on näppylät! Opintie jatkuu taas! <3 Olen jo pitkään miettinyt tätä ja nyt sitten päätin astua askeleen kohti seuraavaa. Minusta tulee PTCA® Health Coach.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Opinnot alkavat täydellä teholla jo helmikuussa ja nyt tulevana sunnuntaina menen koululle tekemään henkilökohtaisen koulutussuunnitelman. Apua kuinka jännittävää, mutta ihanaa! <3
Opintietä jatkan samassa huikeassa koulussa, josta olen valmistunut noin neljä vuotta sitten PTCA® Personal Traineriksi, PT Coaching® Academyssa. Itse asiassa tasan neljä vuotta sitten helmikuussa aloitin siellä PT-opinnot.

Olen todella innoissani uusista opinnoista! On huippua nyt vihdoin aloittaa tämä, koska tätä olen miettinyt jo pari vuotta. En aiemmin ole halunnut lähteä vielä kohti seuraavaa, koska olen halunnut vielä oppia tässä missä olen nyt. Nähdä mitä ihmiset tarvitsevat ja kaipaavat. Jo nyt olen ottanut pt-asiakkaideni kanssa myös motivaatiovalmennusta ja sitä henkisen hyvinvoinnin puolta mukaan. Mutta kuitenkin tähän asti olen valmentanut lähinnä treeni- ja ruokavalioasioissa. Nyt haluan kehittää tietotaitoani astetta ylemmäs, jotta voin laajentaa valmennustasoani.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Health Coaching pureutuu pinnan alle enemmän. Sinne treenien ja ruokavalion taakse. Health Coach, eli hyvinvointivalmentaja auttaa asiakkaitaan saavuttamaan terveystavoitteensa elintapa- ja käyttäytymismuutoksilla. Health Coachit ovat koulutettuja valmentajia, jotka pureutuvat kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, niin ravinto- ja liikuntatottumusten kuin henkisen puolenkin osalta.

Kuten moni teistä vakkarilukijoistani tietää, henkinen hyvinvointi on itselleni tärkeää ja olen sitä mieltä, että se on kaiken perusta. Ei sillä pelkällä sixpackilla saavuteta onnellisuutta. Mutta jos henkinen hyvinvointi on balanssissa ja treenit kulkee hyvin siihen päälle, niin sitten se sixpack voi tuoda lisäpojoja onnellisuuteen. 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Näiden neljän vuoden aikana, kun olen valmentanut erilaisia ihmisiä, olen oppinut yhden seikan hyvin vahvasti.
Kaikki lähtee sisältä. Itseensä on uskottava, jotta onnistuu. On se tavoite sitten kokonaisvaltainen hyvinvointi tai käsilläseisonta. Mikään ei onnistu, jos ei itse usko itseensä ja onnistumiseen.

Olen kyllä niin fiiliksissä, että pääsen oppimaan lisää mentaalipuolen valmennuksesta ja siitä motivaatiovalmentamisesta myös. Ihan super jee!!!! 🙂 🙂 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA