Neljän naisen välipalakirja.

Vuosi sitten julkaistiin kirjamme Välipalat – Virtaa Superfoodeista. Muutama kuukausi sitten, vähän ennen joulua 2015 siitä ilmestyi toinen painos. Eilen mietimme yhdessä näiden ihanien naisten kanssa, että onko siitä tosiaan VAIN vuosi. Me kaikki neljä naista elämme aika hektistä elämää ja olemme monessa mukana, vuoteen mahtuu paljon ja siksi aika juoksee niin kovaa.

Silti, vuosi sitten tammikuussa löytyi kirjakauppojen hyllyiltä meidän neljän naisen yhteinen välipalakirja. Minun, Maijun, Hannan ja Ainon.
me2014 teimme reseptejä kirjaan. Kaikki kirjan 60 reseptiä on meidän omien kätöstemme kautta suunniteltu ja tehty. Jokainen meistä teki 15 reseptiä kirjaa varten ja sitten kuvauspäivät oli erikseen. Moni kuvauspäivistä oli ihanan aurinkoinen ja mehiläiset pörräsivät, jopa talossa sisällä. <3 Tunnelma oli aurinkoinen ja eipä ihme, tällaisella porukalla. 🙂

20140628_110949 Desktop5

Superfoodeja löytyy jo melkein jokaisen ruokakaupan ja kodin hyllyltä, mutta kaakaonibsien, macajauheiden ja chiasiemenien maailma aukeaa kuluttajalle kuitenkin hitaasti. Me halusimme tehdä kirjan, jossa ne olisivat helposti ja monipuolisesti lähestyttäviä. Resepteissä käytettiin myös tutumpia raaka-aineita, kuten kananmunia, avocadoa, lohta, marjoja, ruista ja kauraa.

IMG_1764 IMG_1766 IMG_1786 (1) IMG_1791

Ja voi että sitä ilon päivää, kun saimme valmiit kirjat käteemme kustantomossa! Kyllä siinä vähän täytyi silmiä hieraista kun oma nimi koreili ihan oikean kirjan kannessa. 🙂 Sen fiiliksen tulen kyllä muistamaan aina. Kolmen ihanan naisen kanssa siinä sain pitää yhteistä kirjaamme kädessäni. <3

Pidimme myös lehdistölle ja läheisille ystävillemme / perheellemme kirjan julkistamistilaisuuden. Se päivä on jäänyt myös mieleeni vahvasti ja pysyy siellä ihan varmasti ikuisesti. <3

me2 Desktop11

***

Aurinkoa ja energiaa alkavaan viikkoon! <3

On ihana muistella tällaisia hymyilyttäviä asioita, kun meinaa väsymys pukata yli ihan todenteolla. Onneksi ihanista muistoista saa virtaa. <3

ps. Pus Aino, Hanna ja Maiju!! <3 <3 <3