Tuunattu protskujätski – hyvä apu herkkuhimoihin!

Viikonloput on niitä, jolloin se itsekuri mitataan. Pystyykö olemaan herkutta tai ylläpitämään tipatonta. Viikonloppuisin aivot menee jotenkin sellaiselle eri levelille, että nyt saa rentoutua ja monille siihen kuuluu herkuttelu ja pullollinen viiniä.

foodin

Omalla kohdallani alkoholittomuus on helppo homma. Alkoholin käytöstä aionkin vähän kirjoitella teille tässä joku päivä, on nimittäin vähän uusia ajatuksia sen suhteen. Herkut on se kompastuskivi minulle. Irtokarkit on kaikkein pahin juttu – tai siis houkuttelevin! Olen miettinyt, että haluaisin ihan oikeasti olla sellainen ihminen, joka ei edes tykkää karkista. Toki osaan minäkin pitää karkit poissa arkipäivistä, enkä viikonloppuisinkaan vedä niitä kaksin käsin kilotolkulla. Eikä karkin syömisessä tavallaan ole mitään pahaa jos se määrä pysyy kohtuudessa, mutta kun toisaalta se on kuitenkin vähän turhaa. Irtokarkin ravintosisältö kun ei todella ole mitään kovin hyvää ja terveellistä. 😉

Paras tapa itselleni pysytellä niistä irtokarkeista erossa on tehdä jokin terveellinen herkku tilalle. Se toimii hyvin monelle. Toki osalle toimii ehdottomuus, on helpompi pitää kaikki herkut pois. On ne sitten terveellisiä tai epäterveellisiä.

Proteiinijäätelö on helppo tehdä itse ja se maistuu tosi hyvälle. Jaan nyt yhden reseptin, jossa on pieni extratvisti. 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

* 3 banaania
* 1,5 dl Foodinin vaniljaheraa
* 150g pakastemarjoja
* 0,5 – 1 dl kauramaitoa
* 1 / 2 pullo Evoke Protein Juicea

Pilko banaanit pieniksi paloiksi. Kaada banaanien sekaan kippoon puolikas pullollinen Evoken proteiinimehua. Pistä tämä kippo pakkaseen reiluksi tunniksi.
Heitä jäätyneet banaanit ja proteiinimehu tehosekoittimeen, sekä pakastemarjat. Lorauta joukkooon hieman kauramaitoa ja surauttele sitten pikkuhiljaa tasaiseksi mössöksi. Kauramaitoa kannattaa lisäillä joukkoon pikkuisen kerrallaan lisää.
Kun jäätekö on tasaista mössöä, lisää joukkoon heraproteiini. Surauttele sitten vielä tasaiseksi.

electrolux

Tuo extratvisti tuli siis tuosta proteiinimehusta. 🙂 Ja oli muuten hyvä! Syötiin Tuukan kanssa koko jäätelömössö eilen illalla. <3

Hyviä herkkuhetkiä launtaille! <3