Safkat kuntoon!

Onko treenipuoli kunnossa, mutta ravintoon liittyvät asiat tarvitsee vielä lisäapua?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Terveellinen ravinto ja ruokavalio on olennainen osa hyvinvointia ja kaikissa muutosprojekteissa sen vaikutus on jopa 80% lopputuloksesta! Jos treenaa kuusi kertaa viikossa, mutta syö miten sattuu, ei tulokset todellakaan ole sitä mitä usein halutaan ja toivotaan. On sitten kyse painonpudotuksesta tai lihasvoiman kasvattamisesta.

Safkat kuntoon on kuuden viikon ravintovalmennus, jonka aikana rakennetaan ruokavalio, joka tavoittaa kunkin asiakkaan tarpeet ja toiveet.

Valmennuksen hinta on ainoastaan 79€.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Safkat kuntoon -valmennus on pyörinyt meillä jo aiemminkin ja nyt 18.tammikuuta alkaa taas uusi ryhmä. Tässä alla muutama kommentti asiakkailta:

”Kiitos vielä erittäin paljon, sain tästä paljon hyötyä ja etenkin ihan uuden tsempin päälle niin ruokaan, kuin treenaamiseen!”

”En voi muuta kun suositella tätä valmennusta!”

”Nyt kävin vaa`alla! -1,7kg lähtenyt ensimmäisellä viikolla”

Jos kaipaat selkeitä ohjeita ja vinkkejä terveelliseen ja sinun tavoitteitasi tukevaan ruokavalioon, niin kannattaa ehdottomasti lähteä mukaan Safkat kuntoon- ravintovalmennukseemme!

Valmennuksen sisältö:
– Henkilökohtainen ruokavalio
– Viikoittaisia haasteita
– Viikoittaisia tehtäviä
– Valmentajan tuki ja neuvot koko 6 viikon ajan
– Paljon reseptejä helpottamaan aterioiden valmistamista
– Ryhmän tuki ja kannustus suljetussa Facebook-ryhmässä
– Motivoiva Movendos -verkkovalmennusohjelma valmennuksen ajaksi

Safkat Kuntoon– ravintovalmennukseen voi osallistua kuka vain ja mistä päin maapalloa tahansa. Valmennettavat saavat valmentajan rakentaman henkilökohtaisen ruokavalion lisäksi n.70 reseptiä ravintoarvoineen, sekä paljon tietoa terveellisestä, ravitsevasta ja itselle parhaiten sopivasta ruokavaliosta ja sen toteuttamisesta.

Ilmoittautumiset ja lisätietoa:
pttuukka@gmail.com

safkatkuntoon