Höpöhöpöpohdintoja ja pari vinkkiä!

  • sisältää mainoslinkin

Kivaa ja pirtsakkaa Loppiasta! 🙂

Kuinka moni meinaa tänään siivota joulun pois? Mä tein sen jo pari päivää sitten, kun oli hyvää aikaa siihen. Parit valot kyllä jätin, tuomaan vähän lisävaloa tähän pimeyteen. 😉
Mä ajattelin kirjotella teille pitkästä aikaa tällaista ihan höpöhöpö-juttua. Pohdintoja kaikenlaisista turhuuksista ja sitä rataa. 😀

Lappset2-001

Mä näin viime yönä sellaista unta, että mulla oli taas lyhyet hiukset ja ne oli sellaiset ihanan persikkaiset, mitä ne oli viime kesänä. Mietin tässä juuri, että mitä tekisin hiuksilleni nyt.

Ens viikolla oon mukana yhdessä hiusnäytöksessä ja en kyllä tiedä yhtään mitä mun hiuksille tehdään. Näytöstä edeltävänä päivänä meen ”ennakkokäsittelyyn” ja sitten näytöspäivänä laitetaan vaan jokin kampaus. Sanoinkin, että saavat vapaat kädet ja halutessaan myös poistaa pidennykset. 🙂

Downloads3-001

Toinen mitä oon pohtinut on ripsipidennykset. Ne on kyllä ihan super kauniit ja helpottaa todella mun arkea, mutta nyt meinaan pitää niistä pari kuukautta taukoa.
Kävin viime viikolla taas huollattamassa ripset ihanalla ja niin super taitavalla Anniinalla Beauty Anniinassa. Yhdessä päätettiin, että nyt on hyvä pitää pieni tauko. Omat ripset saa vähän aikaa kasvaa rauhassa ja hengittää.

Mulla on tällä hetkellä muutenkin sellainen ”kaikesta ylimääräisestä pois”-fiilis. Ja puhun nyt vain ulkonäköseikoista.

dav

Kynsiin kävin viimeksi eilen laittamassa geelilakkauksen Bio Sculpture Helsingissä. Siellä mun kynsiä on laittanut jo reilun puoli vuotta ihana ja super taitava Marianne. Nää geelilakkaukset on sellanen, minkä oon ajatellut vielä pitäväni mukana. 🙂 Ne on niin luonnolliset, ensinnäkin pituus on oma, eikä siis häiritse treenaamista. Ja toiseksi nuo Bio Sculpturen geelilakat ei vahingoita omaa kynttä.

Joo, nyt mä tiedän jonkun siellä oikein innoissaan hyppivän, että onpas nyt ristiriitaista ajattelua. Mutta sittenpähän on. Ylimääräisestä pois tarkoitan sellaisia asioita, jotka on jotenkin enemmän tai lisää näihin ääriviivoihin mitä itsellä on ihan luonnostaan. 😀 Eli ripsipidennykset ja hiuspidennykset. Nyt ainakin toistaiseksi.
Voin luvata, että parin kuukauden päästä haluan ripset takaisin ja varmaan viimeistään ensi syksynä otan taas pidennykset.. 😉

***

davSitten mä ajattelin antaa teille pari vinkkiä. 🙂

Ootteko kuulleet Solgarin Thermogenic Complexista? Se on hyvä apu laihduttajille ja painonhallinnassa hyvä lisä siistin ruokavalion rinnalla.

Kehon lämmöntuotannon tiedetään olevan erittäin tärkeä tekijä aineenvaihdunnan säätelyssä. Tän Themogenic Complexin ainesosat auttavat mm. pilkomaan varastoitunutta rasvaa ja lisäämään energiankulutusta.
Sen on sanottu myös hillitsevän makeanhimoa ja siksi onkin hyvä pieni lisä laihduttajille ja painonhallintaan keskittyville.

Vaikuttavia ainesosia tässä on Svetol® vihreä kahvi, vihreä tee, cayenne ja kromi.
Tutkimuksissa on havaittu, että punaista cayennepippuria sisältävän aterian jälkeen energiakulutus lisääntyy merkittävästi. Kromin taasen on tutkittu lisäävän kehon sokeriaineenvaihduntaa.

Tuota saa mm. Ruohonjuuresta ja varmaankin myös Life-kaupoista.

***

corset-001

Toinen mitä suosittelen, on Biancaneven korsetti.

Olenkin tästä jo aiemminkin teille vouhottanut! 🙂
Mulla noista korseteista on tuo Esbelt Ipanema-malli. Korsetti mm. auttaa synnytyksen jälkeisessä palautumisessa. Sitä voi käyttää myös vaikkapa jalkatreenissä antamaan lisätukea core-seudulle. Sitä käyttämällä moni on päässyt myös alaselkäkivuista irti. Ja kuulinpa myös huhua, että se saattaa säännöllisesti käytettynä hyvän treenin ohella kutistaa vyötäröltä pari ekstrasenttiä.

Korsetti on siis oiva hankinta tähän alkuvuoteen! 🙂 Sitä ei kannata käyttää kuitenkaan ihan jokaisessa treenissä, koska sitten ne vatsalihakset ei joudu tekemään itse niin paljon hommia.

***

Kivaa pakkaspäivän jatkoa kaikille!! <3

Mulla on tänään työpäivä. Mutta sitten ennen meen tekemään pikkutreenin ja pitkät venyttelyt Rosannan kanssa. 🙂