Tammikuu – aika tehdä muutoksia!

Tammikuussa alkaa uudet tuulet! Mun mielestä on mahtavaa, että ihmiset tekevät uuden vuoden lupauksia ja haluaa ottaa itseään niskasta kiinni. On hassua, että sitä niin parjataan. Että ”taas sitä sitten salit täyttyy ja syödään parsakaalia kuukauden verran..” ja ”ei sillä tipattomalla tammikuulla ole mitään vaikutuksia..” Mutta kyllä on! Onhan se nyt aivan takuulla eri juttu olla juomatta koko kuukausi, kuin jatkaa samalla tavalla tiputellen joka viikko.. Toki itsekin toivoisin ja kannustaisin ihmisiä yrittämään pidempään kuin kuukauden, mutta tärkeää on huomata elintavoissaan jotain mitä haluaa ehkä muokata terveellisemmäksi. Tärkeää olisi löytää se oma polku, jolla saisi ne elämäntavat sitten pysyväksi. 🙂

monnap

Meillä MT Personal Trainingilla on alkamassa Muutos100 -valmennus 10.tammikuuta, johon on vielä muutama paikka vapaana. Se on todella hyvä tapa aloittaa muutoksen tie. Sadan päivän aikana oppii jo kummasti miten tulee syödä ja treenata. Valmennuksessa keskitytään siihen, että ihan normaaliruokaa syömällä se painonpudotus on mahdollista. Jätetään turhat asiat pois ja herkuttelu vähäisemmälle.. 😉 Mutta ei syödä pelkästään maitorahkaa ja parsakaalia. 😀

Tämän lisäksi pistetään taas käyntiin tammikuun ajaksi #kuukaudenkiristely , pidettiin tämä myös tammikuussa 2015. Nyt kerron siitä lisää! 🙂

Me haastamme kaikki asiakkaamme, sekä nyt minä haastan myös teidät kaikki lukijani taas kerran kuukaudenkiristelyyn kanssamme! Jätetään karkit, suklaat ja muut herkut & alkoholi kuukaudeksi!

kuukaudenkiristelyMOTIVOINTIKILPAILU:
Parhaat ja motivoivimmat kuvat palkitaan viikoittain hienoilla palkinnoilla. Kannattaa siis ladata treeni, ruoka tai ihan mitä tahansa kuvia Instagramiin hashtageilla #kuukaudenkiristely #mtpersonaltraining ja #VoimaMinä ja voit voittaa hienoja palkintoja joka viikko!

PAINONPUDOTUS:
Palkitsemme viime vuoden tapaan kaksi prosentuaalisesti eniten painoaan pudottanutta! Ota kuva vaa`an lukemastasi 01.01.2016 ja 01.02.2016. Lataa nämä kuvat Instagramiin tai lähetä meille: hello@voimamina.fi tai pttuukka@gmail.com ja osallistut kilpailuun suurimmasta prosentuaalisesta painonpudotuksesta!

Lataa kuvia Instagramiin ja käytä hashtageja:
#kuukaudenkiristely #mtpersonaltraining #VoimaMinä

Otatko haasteen vastaan?

Nyt tulevana sunnuntaina 3.tammikuuta järjestän taas InBody-mittauksen Tammistossa, Crossfit Vantaan tiloissa. Mittaukseen mahtuu vielä mukaan. Tuolta tapahtuman Facebook-sivuilta voi käydä katsomassa lisää ja ilmoittautumassa. Mittaus tapahtuu 720-laitteella.
KUN ilmoittaudut mukaan, kerro heti mihin ryhmään haluat. 🙂
Ryhmät on klo 10-13 välillä, katso tarkemmat ajat tapahtumasta.

Järjestän mittauksen aina kolmen kuukauden välein, joten on helppo tarkkailla omaa kehonkoostumuksen muutosta. 🙂